Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Légycsapó -JUMBO

2011. május 17. - FuraTermék

Statisztikai adatok alapján az emberek 99,8 %-a átélte már azt a jelenséget, amikor egy kellemes szunyókálás kellős közepén felébresztette egy ide-oda röpködő légy, vagy más hasonló karakterű élőlény. Ilyenkor első reakcióként cifra gondolatok, néhány esetben akár Istenkáromló mondatok is megfogalmazódnak az ember fejében. Második reakcióként azonnal agyon akarjuk csapni a zavaró közeget. Utóbbi gondolatmenet szakszerű kivitelezésére született meg a hagyományos légycsapó. Mai posztomban a hagyományos légycsapó továbbfejlesztett változatát mutatom be. Ő a Légycsapó Jumbo.
Ahogy azt már a nevében is sugallja, nem éppen a hétköznapi légycsapók kategóriájába sorolható eszközről beszélünk. Az alábbi képen szemléltetésül egymás mellé helyezve látható a hagyományos és a Jumbo kivitel.

A különbség így már teljesen egyértelmű. Az eszköz feltalálója jelentősen, mintegy 182,5%-kal megnövelte a hagyományos légycsapó méreteit. Arról nem áll rendelkezésemre információ, hogy ezt mivel indokolja. Esetleg feldühödött állapotában tervezte-e, vagy csak simán veszélyes környéken lakik. Minden esetre jól sikerült egy már korábban is igen népszerű terméket továbbfejlesztenie. Valószínűleg két legyet akart ütni egy csapásra.

Előnyök: Egyszerű alkalmazhatóság. Az összes ismert légyfajtát elpusztítja. Paraméterei miatt alkalmas akár macskák, kisebb termetű kutyák, medvebocsok és rövidebb nyakú zsiráfok likvidálására is.

Hátrányok: Ugyancsak a paraméterei miatt a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül. Tartásához néhány országban engedély szükséges.

Megbízható informátorom szerint létezik az eszköznek egy sokkolóval egybeépített változata is, amely minden bizonnyal még a Légycsapó JUMBO-nál is hatékonyabb.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása