Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Vajazó stick

2017. július 16. - FuraTermék

Milyen idegesítő, amikor az ember szeretné egy kés segítségével egyenletes felületen felvinni a kenyérre (zsemlére, egyéb pékárura) a kedvelt vajat, margarint - viszont ha rossz formában van, akár az egész kézfeje vajasan kerülhet ki a heroikus küzdelemből.

Szerencsére itt is van megoldás azon embertársaink számára, akik nem szívesen vesznek szúró-vágó eszközt a kezükbe, vagy csak egyszerűen rettegnek a gondolattól, hogy vajban-margarinban fürödjenek, amikor csak egy egyszerű kenyeret kívántak megkenni.

japan-flag-std.jpg

Nem akárhonnan származik ez a csoda, hanem egyenesen a felkelő nap országából, Japánból, bizonyítva, hogy a Távol-Keleten élő embertársainkat sem lehet leleményesség hiányával gyanúsítani.

714raa1iznl_sy679.jpg

Mintha csak egy egyszerű ragasztó stickkel lenne dolgunk...de a látszat csal: a dobozka nem ragasztóanyagot rejt, hanem ízletes, minőségi vajat (többféle ízben, többféle vajjal).

23d344d47185c821fc5a3bd774c9f8d8218811ad.jpg

A stick ízletes tartalmát egyszerűen - és a kezünk, ruházatunk megragasztása levajazása nélkül, egyenletes felülettel tudjuk feljuttatni mindennapink felszínére. 21. századi megoldás a 21. század embereinek, nem?

hqdefault.jpg

Nem kell többé bajlódnunk a vajas (margarinos) kés elmosásával, de nem ám! Miután kiürült, az immáron üres sticket egy csodálatos ívvel elhajítva dobhatjuk a tűzre helyezhetjük a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtő edénybe. 

Szájonárá, kedves Olvasó!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása