Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Görkorcsolyás magassarkú

Vagy magassarkú görkorcsolya

2017. augusztus 09. - FuraTermék

Azt hiszem, nem árulok el nagy műhelytitkot - esetleg annak, aki eddig nem gondolta volna - ha leírom, hogy a FuraTermék Blog szerkesztősége kizárólag férfiakból áll, ennek köszönhetően pedig rendkívül szerény ismeretekkel rendelkezünk a hölgyek egyik jellemző viselt lábbelije, a magassarkú (cipő, csizma, ilyesmik) kapcsán.

Persze nyitott szemmel járunk és még nyitottabb füllel - hölgy ismerőseink között akad olyan, aki nagyon szereti, s olyan is, aki utálja magas sarkakon hordani csinosabbnál csinosabb lábait. 

Azt még bizonyára a Magassarkút Szeretők Társaságának tagsága is elismeri, hogy sokszor kellemetlen viselni az ilyen lábbeliket; nekik jelent könnyebbséget - blogunk olvasótáborának pedig néhány percnyi szórakozást mai posztunk főszereplője.

ysls.jpg

Ha nehéz benne járni, hát tegyük könnyebbé - kiálthatott fel megvilágosodásában eme remekmű feltalálója, mielőtt felhelyezte volna a kis görgőket (kerekeket?) a magassarkúra. 

Voilà!

Készen van a görkorcsolyás magassarkú - vagy a magassarkú görkorcsolya.

saint-laurent.jpg

Mennyi elgyötört női láb sóhajtana fel megkönnyebbülésében, ha éppen viselt magassarkú lábbelije rendelkezne ilyen képességekkel...sokkal kisebb erőfeszítés, és rengeteg energiát megspórolva lehet eljutni "A" pontból "B" pontba.

236c55f3ab8ab8e27fac4b2fd99dbf34--roller-skating-roller-derby.jpg

Hátránya, hogy lépcsőzésnél, vagy bármilyen felszínbeli differencia esetén könnyen okozhat súlyos, életveszélyes sérülést a használata - viszont sokaknak bizonyára megéri a kockázatot.

De azért csak óvatosan, kedves Olvasó, csak óvatosan!

És ezúttal is köszönet Miss Weavernek az újabb posztötletért! 

Ha felkeltette érdeklődésed a FuraTermék Blog, kövess minket Facebookon is, ahol friss információkkal, hírekkel várunk téged.

https://www.facebook.com/furatermekblog/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása