Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ananászos LED-díszlámpa

2017. szeptember 21. - FuraTermék

Amikor az ananászra gondolunk, legtöbbünknek az ízletes déligyümölcs jut eszébe...a rajzfilmet kedvelők persze rögtön rávágják, hogy a herkentyűburger mesteri készítője, SpongyaBob Kockanadrág háza is ananászból van!

enhanced-16056-1428533929-11.jpg

Természetesen jelen poszt nem a kedvelt rajzfilm főhősének otthonával fog foglalkozni (egyszer talán majd a SpongyaBobos kiegészítőket is számba vesszük), hanem egy sokkal hétköznapibb termékkel: az ananász formájú LED-es díszlámpákkal.

szinvaltosledananaszhangulatvilagitas5.jpg

A termék feltalálója bizonyára unta már a lávalámpákat, amit a szerkesztőség tagjai meg is értenek; kellett már az emberiségnek egy olyan dísztárgy, ami napközben is jól beleillik a szoba berendezésébe, este pedig színözönnel áraszt el bennünket.

wagon-trend-big-led-ananasz.jpg

Igen, Kedves Olvasó, ez nem egy egyszerű ananászos lámpa, de nem ám! Ez a csodálatos találmány képes  a kibocsájtott szín megváltoztatására!

szinvaltosledananaszhangulatvilagitas4.jpg

Hosszú téli estéken nincs is jobb szórakozása az embernek, mint annak tanulmányozása, hogy a szépséges ananászos lámpa színe hogyan vált át sárgából pinkbe, majd onnan vörösbe, hogy aztán a színorgia a kékben és a zöldben csúcsosodjon ki, nemde?

Persze azért figyelő tekintetünket folyamatosan tartsuk rajta, nehogy egy vállalkozó kedvű, idétlenül nevető sárga kis tengeri szivacs véletlenül beköltözzön - vagy az unatkozó, lakásban tartott házi kedvenc (krokodil, piton, kutya, satöbbi) ételnek nézze és lenyelje a színes szórakozásunkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása