Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rohamosztagos hangszóró

2017. szeptember 28. - FuraTermék

Réges-régen, egy messzi-messzi kínai bluetoothos hangszórókat összeszerelő üzemben...

Amióta felfedtük Luke Skywalker gyermekkori kalandjait édesapjával, nem nagyon foglalkoztunk a George Lucas által megteremtett franchise-zal. Ezért azon Kedves Olvasóinktól, akik egyben Star Wars-rajongók is, elnézést kérünk. Most viszont nézzük meg gyorsan, mennyire kiterjedt az űroperára épülő marketingüzletág. 

star_wars_stormtrooper_mini_bluetooth_speaker_1.jpg

Mi okozhat nagyobb örömet egy rajongónak, mint egy birodalmi (vagy a későbbi Első Rend-beli) rohamosztagos sisakjáról mintázott vezeték nélküli mini hangszórón keresztül meghallgatni a Csillagok háborúja-filmek kezdő dallamait, esetleg egy igazán katonás birodalmi indulót?

star_wars_hangsugarzo.jpg

Bármikor, bárhol előkaphatjuk, hogy a mobiltelefonunkon gyorsan megnézett SW-filmrészlet hanghatásait a környezetünkben tartózkodók is élvezhessék.

hang.jpg

Arról nem is beszélve, hogy az esetleg az éppen a környéken meglapuló Birodalom-ellenes lázadók ijedtükben rögtön világgá szaladnak, amint meglátják az Uralkodó egyik hű katonájának miniatürizált sisakját.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása