Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Star Wars tisztálkodószett

2018. január 11. - FuraTermék

Most, hogy megtörtént a legújabb Star Wars-film bemutatója, ideje lenyugodni a bizonyára sokakban felcsigázott (felcsigázódott) kedélyeknek. S hogy mivel lehet a legjobban lenyugtatni idegeinket? Hát persze, hogy egy újabb, Csillagok háborúja-témájú poszttal itt, a FuraTermék Blogon!

1200px-star_wars_logo_svg.png

Mai írásunk főszereplője nem más, mint az űroperában örök bippelésre kárhoztatott egyik legfontosabb szereplő, R2D2 (Artu Ditu). Valamint a tisztálkodás. Mint meglátjuk, a kettő nem is létezhet egymás nélkül.

4_1.jpg

Adva van tehát a nyughatatlan asztrodroidunk, amint - kivételesen - éppen pihen a kibontásra váró dobozában. Ez az Artu viszont nem egy hagyományos Artu, de nem ám...emeljük ki a dobozból, és vegyük le a tetejét!

1_5.jpg

Kíváncsi tekintetét ránk veti, s már szinte halljuk is a megszokott bippelést - egy picit lehet, hogy idegesebb a kelleténél (mondjuk mi is alaposan fel lennénk zaklatva, ha a fejünket próbálná letépni valaki)...

2_2.jpg

Hoppá, mit rejt a kis droid belseje? Csak nem csináltak matrjoskát kedvencünkből a messzi-messzi galaxisban Kínában?

3_2.jpg

Nem, erről szó sincs. Csupán elrejtettek benne egy komplett tisztálkodó szettet (mini C3PO-s törülközővel és Star Wars-os folyékony szappan-adagolóval [vagy ha tetszik, tusfürdővel], amelyen két droid-főhősünk szerepel egy közös fotón), hogy az egyszeri rajongó a mozi, vagy éppen a legújabb, épp nyitó Star Wars-ajándékbolt előtt sorban állva is gondoskodhasson mindennapi tisztálkodási szükségleteiről.

5_1.jpg

Így ha bármikor, bárhol szeretnénk tisztálkodni (az alapvető közösségi együttélési szabályokat tiszteletben tartva természetesen), elvihetjük az X-szárnyú vadászgépünkön a saját, külön bejáratú asztrodroidunkat, hogy az ehhez szükséges segédeszközöket biztosítani tudja. Bipp-bipp (Copyright by Gyalogkakukk, 2017).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása