Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Valentin-napi párna

2018. február 14. - FuraTermék

Ismét itt van a szeretet szerelem egyre inkább nemzetközibb, eredetileg angolszász ünnepe, a Valentin-nap, amellyel foglalkoztunk már mi is a blogon. Most pedig ismét foglalkozunk vele.

phpthumb_generated_thumbnail.jpeg

Nézzük tehát, hogy a finom almán kívül milyen eszközt találtak még leleményes kereskedők a nagyközönség megszólítására eme csodás ünnep alkalmából!

Létezik a metakommunikáció, amikor két (vagy több) ember kimondott szavak nélkül is képes megérteni, megérezni egymás gondolatait. Talán nekik (is) találták ki az alábbi csodaszép párnát, amely nem egyszerű Valentin-napi párna, de nem ám!

1_8.jpg

Egyben kommunikációs eszköz is, amellyel a szerelmes pár egyik tagja egyetlen szó kiböfögése kimondása nélkül a másik tudtára adhatja, hogy aznap este hajlandó-e turbékolni egy kicsit...

2_5.jpg

...vagy ha éppen olyan hangulatban, szintén verbális kommunikáció használata nélkül közölheti: felejtsd el a tervezett légyottot!

Hiába, a szerelemhez nem kellenek szavak...vagy talán mégis?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása