Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Trump-radír

2018. február 22. - FuraTermék

Január 20-án volt egy éve, hogy elfoglalta hivatalát, a Fehér Házat az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Donald John Trump. A - meglehetősen sikeres - üzletemberből lett politikus természetesen számos használati tárgynak lett ihletője, így mai posztunk főhőse, a Trumpot idéző radír sem születhetett volna meg nélküle.

trumpandflag.png

A Földön még számos helyen használnak hagyományos íróeszközöket (úgymint toll, ceruza), valamint az ezekkel papírra vetett gondolatokat eltüntetni képes Backspace-gombot radírt is (bízunk benne, hogy egy ideig még nem is fognak kikopni a divatból).

maxresdefault_7.jpg

Közben az elmúlt egy évben - köszönhetően hivatala súlyának, valamint gyakori nagyotmondási hajlamának - a világ azon részein is ismertté vált a neve a Föld jelenleg egyetlen szuperhatalmát irányító elnöknek a neve, ahol korábban azt sem tudták, mi fán terem a The Trump Organisation. Élelmes írószer-forgalmazással foglalkozó vállalkozók pedig kapva kaptak az alkalmon: elkészítették a Trump-formájú radírt.

997c560f-d01c-48c4-b9b6-e110a3669165.jpg

Aki szereti Trumpot, azért, aki nem szereti, azért fogja megvenni ezt a furcsa terméket

Szól a közismert idézet az átlag FuraTermék-fogyasztótól. Hiszen aki utálja, így saját kezűleg tüntetheti el az elnököt (szépen fokozatosan, hagy szenvedjen közben), aki pedig imádja, az a segítségével tüntetheti el a félresikerült írást a papírról (ha pedig közben eltűnne, nincsen semmi baj, lehet venni a következőt).

s-l300.jpg

A radír színe narancssárga - mint némelyek szerint az elnök hajának színe, s figyelmeztetően emeli a magasba mutatóujját, mintegy felszólítva a tulajdonost: csak óvatosan azzal az írással, csak óvatosan!

trumpradir.jpg

Komor tekintetétől azonban nem kell megijednünk: gyakori használat esetén pikk-pakk eltűnik a (nem is létező) mosoly az arcáról.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása