Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tévétartós ágy

2018. március 16. - FuraTermék

Mai posztunkban megpihentetjük fáradt tagjainkat, s ebben az állapotban fogjuk magunkat, és megnézzük kedvenc filmünket a tévében. Kettő az egyben megoldás.

york_white_tv_bed_up.jpeg

Van az emberiségnek az a csoportja, aki nagyon szeret lustálkodni az ágyban. Aztán van a másik nagy csoport, amely szeret esténként tévét nézni - a kedvenc focicsapatunk meccse, vagy éppen a szeretett török szappanoperánk következő epizódja egyszerűen kihagyhatatlan, nem? És van a közös halmaz: azok, akik ágyban fekve szeretnek tévézni.

c700x420.jpg

Egyértelműen számukra lett kitalálva a tévétartóval felszerelt ágy, amely biztosítja, hogy ne a három méterre lévő falról bámuljuk gyakran hunyorogva a híradós bemondó nénit, hanem élvezhető közelségből, az ágyunk végéből - így még az akciófilmek hatalmas robbanásai, géppisztoly-sorozatai is élethűbbek, hiszen a hangorkánba beleremeg fekhelyünk is. Nem is kicsit!

evolution-slate-grey-fabric-lg-led-tv-ottoman-bed-frame-cheap-tv-beds-with-mattress-1-662-x-483.jpg

A dizájnos kialakítás itt is lehetővé teszi, hogy kedvenc új bútordarabunkat megfelelően beilleszthessük a lakunk berendezésébe.

griffin_tv_bed.jpeg

Van olyan kiszerelésű tévétartó ágy is, amely képes a készüléket elsüllyeszteni a támlába, hogy ha éppen nem akarunk tévézni, ne zavarja a kilátást az ágy végén. Tiszta 21. század...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.03.16. 13:38:49

Ágyban, hálószobában nincs tv, alapszabály!!!

takacsveca93 2018.07.01. 22:02:03

Rohadtjó, ötletes. Helytakarékos. Összebarkácsolnék én is egyet gyorsan. www.ujsagomat.hu/praktiker/akcios-katalogusunk-csutortoktol-28-06-2018/
süti beállítások módosítása