Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Húsvéti tojások

2018. március 30. - FuraTermék

Hosszú várakozás után elérkezett ez is: itt a 2018-as húsvéti szezon, a mindenkori kereszténység legfontosabb ünnepe, amely emberek milliárdjai számára jelent sok mindent.

husvet.jpg

Természetesen mi sem maradhatunk ki a készülődésből, így bemutatunk egy speciális tojásterméket (rögtön egy egész csomagra valót!), amihez garantáltan nem lesz szükség semmilyen okos tojástartóra.

1_10.jpg

Szóval élelmes vállalkozók - naná, majd a dublini polgármester, mi? - kitalálták, hogy a karácsonyi díszek csomagolásának mintájára a Kedves Húsvéti Vásárlók rendelkezésére bocsájtanak egy csomagnyi húsvéti tojást, hogy azokat lakás szerte ide-oda elhelyezhessék (a tojás színéhez passzoló madzaggal, természetesen).

Vagy éppen feldíszíthessék a ma, nagypénteken felállítandó húsvétfát, amelyet csak pünkösd táján szoktak leszedni.

2_7.jpg

A változatosság természetesen szemet gyönyörködtető, így a kis műanyag csőben nem csak egyféle tojás díszeleg, hanem - jelen esetben - a szürke és a fehér különböző kombinációiban, megidézve egy kiscsibét...

3_7.jpg

...vagy éppen még egy kiscsibét, hogy aztán egy drasztikus (ám de nem teljesen váratlan) fordulattal...

4_3.jpg

...egyszerű, viszont annál szebb virágmotívumok táruljanak a szemeink elé.

Ha jól számolunk, egy csomag megvételével nem kevesebb, mint tíz (azaz TÍZ) húsvéti tojáshoz juthatunk hozzá, és még olyan apróságokkal sem kell bajlódnunk, mint a tojásfújás vagy -festés.

Természetesen nem ítéljük el a tojásfestést, mint az egyik legismertebb és legkedveltebb húsvéti hagyományt, sőt, támogatjuk is, csak éppen nekünk nem nagyon ment (és valószínűleg nem is fog menni soha az életben).

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES - ÉS KEDVETLEN - OLVASÓNKNAK!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása