Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Amerikai focilabdás kézitáska

2018. április 13. - FuraTermék

Mai posztunkban elutazunk a sport világába, hogy megismerkedhessünk az amerikai futball sokak számára ismert játékszerével, az amerikai focilabdával. Pontosabban egy amerikai focilabdát megidéző hétköznapi tárggyal.

golden-tate-detroit-lions-minnesota-vikings-nfl-overtime-2016.png

Nézzük meg, mi fán terem az amerikai focilabdás kézitáska!

Ha máshonnan nem, az amerikai filmekből ismerős lehet az Egyesült Államok egyik (ha nem a) legnépszerűbb sportága, az arrafelé egyszerűen csak futballként ismert amerikai futball.

S hozzátesszük gyorsan, hogy Európában - és kis hazánkban is - egyre népszerűbb, bár az európai focit még nem tudta legyűrni...

Ezt a fajta focit is labdával játsszák, de a hasonlósát itt meg is szűnik: az amerikai focilabda formáját és kinézetét is tekintve teljesen különbözik európai társától, mint ahogy az a lenti képen is látható:

53040059-wilson-f1005.jpg

Szóval, rengeteg a rajongója a sportágnak, akik szép számmal fel is keresik a hétvégi mérkőzéseket szerte a nagyvilágban. Sokszor viszont nem csak egymagukban, hanem számos apróság (kocsi- és lakáskulcs, telefon, hölgyeknél és esetleg néhány úrnál kozmetikai szerek, satöbbi) társaságában, amelynek tárolása sokszor komoly gondot okoz.

1001720_1001720-cc-amfbwbag_15-1.jpg

És az ilyen apróságok tárolására egy amerikai futball-rajongó számára nem is lehet stílusosabb eszköze, mint az amerikai focilabdát megidéző kézitáska, nem?

Ami kapóra jön, ha éppen tisztítóban van a pocakos övtáskánk

2258ccamfbwbaglifestyle8.jpg

Külsőre - megfelelő szögből, ahonnan nem látszik a cipzár - megszólalásig hasonlít a pályán használt társaihoz kedvenc focilabdánk.

2258_cc-amfbwbag_lifestyle_9.jpg

Nincsen rajta semmi hivalkodó, semmi giccs, csak maga a nemes egyszerűség, úgy, ahogy meg lett teremtve a jól képzett bőripari szakmunkások által Bangladesben (vagy Indonéziában).

2258ccamfbwbaglifestyle5.jpg

Tényleg elfér benne minden apróság, amire a mérkőzés alatt - vagy akárhol máshol, ahová magunkkal visszük - szükségünk lehet. Neszesszerként is hasznosíthatjuk, ha vakációra indulunk: tökéletes tárolóeszköz a fogkrémnek, fogkefének, fésűnek és egyéb piperedolgoknak. 

Bár az amerikai futball megalkotói biztos nem gondolták volna, hogy a labdát ilyen módon is hasznosítani fogják a messzi jövőben...

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása