Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Here formájú biciklis lámpa

2018. június 22. - FuraTermék

A here formájú hátizsákok bemutatását követően ismét egy, a férfi szaporítószerv formájára megalkotott furcsa terméket mutatunk be a reményeink szerint egyre szélesebb nézőközönségnek.

mk2s3o0p02.jpg

Jelen posztunkban azonban - mivel nagyon jó fejek vagyunk - gondolunk a kerékpáros közlekedés biztonságának fokozására is. Nézzük meg tehát a here formájú biciklis lámpát.

A hatályos KRESZ-szabályozás értelmében a mindenkori kerékpáros köteles gondoskodni az általa hajtott jármű és saját maga láthatóságának biztosításáról. Ez adott esetben egy láthatósági mellényt, valamint - esetileg - a kerékpár elejére és hátuljára felszerelt lámpát jelenti.

bringas_zacsi-pacsi_led_3647_8074.jpg

És ugyan mi lenne tökéletesebb hátsó lámpa, mint egy LED-es here, nem?

ballsbicyclekickstarter.png

Csupán csak fel kell akasztani az ülésre - már ezen pár szó leírásakor borzalmas fájdalom hasított a szerkesztőség férfi tagjaiba... -, s már jelzi is a közeledő autósoknak, hogy itt bizony egy here kerékpáros hajt éppen.

zacsi-bicikli-vilagitas-001.jpg

A praktikus rögzítő megoldásnak - még csak tengerészcsomót sem kell alkalmazni, a felesleges és súlynövelő csavarokról nem is beszélve - köszönhetően nem fogjuk elhagyni kedvenc herénket a pusztában haladva.

zacsi-bicikli-vilagitas-003.jpg

Igazából (és ezzel bizonyára nem árulunk el nagy titkot) a herelámpa is százféle színpompában biztosítja a jobb láthatóságunkat a szürkületi úton közlekedve, mindannyiunk legnagyobb örömére.

A hereforma azonban örök.

tokos-kerekpar-hatso-lampa.jpg

Mint ahogy a fenti képen is látható, a használata sem túlzottan bonyolult: herénket egy LED-lámpa világítja meg, s egy egyszerű gombbal tudjuk ki-bekapcsolni (ami sokszor a való életben is jól jönne).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hullajelölt88 (törölt) 2018.06.23. 06:40:32

Tökmind1 hány színe lehet, hátul csak a piros szabályos...
süti beállítások módosítása