Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Krematórium-szimulátor

2018. május 18. - FuraTermék

Mai posztunk tartalma egyes olvasóink számára felkavaró, megbotránkoztató lehet.

Ezért kérünk mindenkit, hogy ennek fényében döntsön a "Tovább" gombra történő kattintásról.

Köszönjük!

shanghai_for_free-abe6e2eb510b.jpg

Mai posztunkban ugyanis azt nézzük meg, hogy mi is az a híres-hírhedt krematórium-szimulátor!

Tovább

Dinnyés úszógumik

Azt a kocka alakú görögdinnyék óta tudjuk, hogy a kedvenc nyári szomjcsillapító gyümölcsünk zöldségünk nem csak gömb formájú lehet. Mai posztunkban pedig megtudhatjuk, hogy bizony a vízfelszínen is számos dinnyét találhatunk - főleg a strandok környékén.

dinnye-csajjal1-560.jpg

Ha már úgyis hamarosan itt az újabb dinnyeszezon, nézzük meg, mi fán terem milyen gyárban készül a dinnyés úszógumi!

Tovább

Grill a táskában

Manapság kis hazánkban is egyre inkább terjedőben van a szabadtéri grillezés, amely szépen-lassan kiszorítja a hagyományos szalonnasütést (vagy nem). 

barbecue.jpeg

Lényeg a lényeg: mai posztunk főhőse azért jött létre, hogy a grillezni vágyó embertömegeknek minél könnyebb legyen elérni a vágyott sült húsdarabok mennyei ízvilágát - akárhol a nagyvilágban.

Tovább

Vécés éttermek

Mai posztunkban hosszú kihagyás után visszatérünk Japánba, hogy a kapszulahoteleket vagy éppen a kocka alakú görögdinnyét követően a felkelő nap országában dívó újabb furcsa szokást - és szolgáltatást - ismerjünk meg Miss Weaver jóvoltából.

fg20130111f1a-870x396.jpg

A címben foglalt meghatározás kicsit csalóka, ugyanis most nem a hagyományos mellékhelyiséggel rendelkező étkeztetőhelyeket vesszük górcső alá, hanem egy teljesen más típusú furcsa szolgáltatást. Nézzük meg tehát, mi fán terem a vécés étterem!

Tovább

Amerikai focilabdás kézitáska

Mai posztunkban elutazunk a sport világába, hogy megismerkedhessünk az amerikai futball sokak számára ismert játékszerével, az amerikai focilabdával. Pontosabban egy amerikai focilabdát megidéző hétköznapi tárggyal.

golden-tate-detroit-lions-minnesota-vikings-nfl-overtime-2016.png

Nézzük meg, mi fán terem az amerikai focilabdás kézitáska!

Tovább

Kopi Luwak

Kávé kakiból

A nemrégiben megénekelt emodzsi kakit követően ismét a bélműködés természetes salakanyagával foglalkozunk, miközben közelebbi kapcsolatba kerülhetünk a világ egyik legkülönlegesebb kávéfajtájával.

1024px-luwak.jpg

Kíváncsi tekintet valahol Indonéziában...

 

Ismerkedjünk meg tehát az indonéziai Kopi Luwakkal, ezzel az igazán finom és nem kevésbé egzotikus kávéval!

Tovább

Húsvéti tojások

Hosszú várakozás után elérkezett ez is: itt a 2018-as húsvéti szezon, a mindenkori kereszténység legfontosabb ünnepe, amely emberek milliárdjai számára jelent sok mindent.

husvet.jpg

Természetesen mi sem maradhatunk ki a készülődésből, így bemutatunk egy speciális tojásterméket (rögtön egy egész csomagra valót!), amihez garantáltan nem lesz szükség semmilyen okos tojástartóra.

Tovább

Emodzsi kaki - minden mennyiségben

Mai posztunkban ismét meglehetősen szagos vizekre evezünk. Néhány hónappal ezelőtt egyszer már foglalkoztunk az emberi (és másfajta) széklet meglehetősen, khm, unortodox hasznosítási formájával. 

il_570xn_1222526151_cvew.jpg

Most pedig megismerkedhetünk az eredetileg elektronikus formában létező emodzsi kaki fizikai megtestesüléseivel.

Tovább