Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Vécés éttermek

2018. április 20. - FuraTermék

Mai posztunkban hosszú kihagyás után visszatérünk Japánba, hogy a kapszulahoteleket vagy éppen a kocka alakú görögdinnyét követően a felkelő nap országában dívó újabb furcsa szokást - és szolgáltatást - ismerjünk meg Miss Weaver jóvoltából.

fg20130111f1a-870x396.jpg

A címben foglalt meghatározás kicsit csalóka, ugyanis most nem a hagyományos mellékhelyiséggel rendelkező étkeztetőhelyeket vesszük górcső alá, hanem egy teljesen más típusú furcsa szolgáltatást. Nézzük meg tehát, mi fán terem a vécés étterem!

Tovább

Amerikai focilabdás kézitáska

Mai posztunkban elutazunk a sport világába, hogy megismerkedhessünk az amerikai futball sokak számára ismert játékszerével, az amerikai focilabdával. Pontosabban egy amerikai focilabdát megidéző hétköznapi tárggyal.

golden-tate-detroit-lions-minnesota-vikings-nfl-overtime-2016.png

Nézzük meg, mi fán terem az amerikai focilabdás kézitáska!

Tovább

Kopi Luwak

Kávé kakiból

A nemrégiben megénekelt emodzsi kakit követően ismét a bélműködés természetes salakanyagával foglalkozunk, miközben közelebbi kapcsolatba kerülhetünk a világ egyik legkülönlegesebb kávéfajtájával.

1024px-luwak.jpg

Kíváncsi tekintet valahol Indonéziában...

 

Ismerkedjünk meg tehát az indonéziai Kopi Luwakkal, ezzel az igazán finom és nem kevésbé egzotikus kávéval!

Tovább

Húsvéti tojások

Hosszú várakozás után elérkezett ez is: itt a 2018-as húsvéti szezon, a mindenkori kereszténység legfontosabb ünnepe, amely emberek milliárdjai számára jelent sok mindent.

husvet.jpg

Természetesen mi sem maradhatunk ki a készülődésből, így bemutatunk egy speciális tojásterméket (rögtön egy egész csomagra valót!), amihez garantáltan nem lesz szükség semmilyen okos tojástartóra.

Tovább

Emodzsi kaki - minden mennyiségben

Mai posztunkban ismét meglehetősen szagos vizekre evezünk. Néhány hónappal ezelőtt egyszer már foglalkoztunk az emberi (és másfajta) széklet meglehetősen, khm, unortodox hasznosítási formájával. 

il_570xn_1222526151_cvew.jpg

Most pedig megismerkedhetünk az eredetileg elektronikus formában létező emodzsi kaki fizikai megtestesüléseivel.

Tovább

Trump-radír

Január 20-án volt egy éve, hogy elfoglalta hivatalát, a Fehér Házat az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, Donald John Trump. A - meglehetősen sikeres - üzletemberből lett politikus természetesen számos használati tárgynak lett ihletője, így mai posztunk főhőse, a Trumpot idéző radír sem születhetett volna meg nélküle.

trumpandflag.png

Tovább

Valentin-napi párna

Ismét itt van a szeretet szerelem egyre inkább nemzetközibb, eredetileg angolszász ünnepe, a Valentin-nap, amellyel foglalkoztunk már mi is a blogon. Most pedig ismét foglalkozunk vele.

phpthumb_generated_thumbnail.jpeg

Nézzük tehát, hogy a finom almán kívül milyen eszközt találtak még leleményes kereskedők a nagyközönség megszólítására eme csodás ünnep alkalmából!

Tovább