Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Első internetes orvosi rendelő

2013. január 16. - FuraTermék

A blog elindításakor a fura termékek nagyközönséggel való megismertetése volt a célom. Arra még a legmerészebb álmomban sem mertem gondolni, hogy egyszer a ma reggelihez hasonlatos megvilágosodásban lesz részem.
Nem elég ez a sok fura termék! Fura szolgáltatásokra is szükség van előrehaladott szellemiségű világunkban.
Szóval ott tartottam, hogy ma reggel...   Igen, ma reggel egy hipermarket parkolójában fogadott ez a nem mindennapi látvány. Egy nagyobb fajta mikrobusz oldalán ez a felirat kacsintott rám:
Első Internetes Orvosi Rendelő. A szemem erőteljesebb megdörzsölése után még mindig ott volt a kocsi, így  azonnal le kellett fotóznom a dolgot.

Azér' ez má' valami, mi? (kérdezné Hofi Géza és kérdeztem magamtól Én is)
Most akkor mi van? Hogy működik ez az egész? he?
Interneten elkapott vírusra internetes orvost kell hívni és kész.
Ha fáj a fejed, csak ráklikkelsz egy linkre, esetleg bekapod az USB csatlakozó egyik végét és beszipákolod a világhálón kapott gyógyszert, vagy mi?
Esetleg egy fárasztó nap után frissíted magad?
Vagy csak elküldesz egy e-mailt és kijönnek, megvizsgálnak?
Nem bakker, Ők tanácsot adnak! Elmondod a panaszokat, ők meg elmondják, hogy menj el a háziorvoshoz és majd az ír gyógyszert a nyavalyádra.
Viszont akkor ez a szolgáltatás felesleges, mert Én egyből a háziorvosnak szoktam panaszkodni.
Tanácsot ad a szomszéd is.

Na mindegy, ha esetleg mégis szükség és igény lenne rá, ilyen is van és kész.
Ha pedig valakinek ez sem lenne elég, hívjon fel egy vasárnap délelőtt nézhetetlen TV- csatornákon praktizáló távgyógyítót.

Special Thanks: Leslie Sz.Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.