Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Zsemletartó

2017. július 13. - FuraTermék

Elkészült a finom szendvics, munkában nem fogok éhen halni! - ismeretlen munkásember gondolata

Mindannyiunkat felvillanyoz, ha sikerül saját kezűleg elkészíteni tízórainkat, uzsonnánkat, vagy ha Anya, Mama teszi meg nekünk ugyanezt. Hiszen nincs is finomabb a házilag készített "gyors"ételnél, nem?

Ugyanakkor komoly kihívást támaszt elénk, ha ezt a szendvicset nem azon nyomban szeretnénk elfogyasztani, hanem egy későbbi időpontban, ráadásul egy másik helyszínen. Olykor komoly logisztikai kihívást jelent, hogy finom szendvicsünket épségben juttassuk el "A" pontból "B" pontba - mert ki szeret kilapított zsemlét majszolgatni?

A megoldást most is a műanyag jelenti.

Mint ahogy azt a banántartó esetében már láthattuk, a műanyag megoldást kínál az általunk olyannyira szeretett ételek biztonságos szállítására. De ha a banánokat már biztonságba helyeztük, miért ne tehetnénk meg ezt a szendvicsünkkel is? Szerencsére az elméleti megoldás kézzelfogható megoldássá vált: létrehozták a zsemle (avagy szendvics-) tartó dobozt!

nevtelen2.jpg

Csodaszép dizájn, gyakorlatilag végtelen színválasztékban. Szendvicsünk most már akkor is meg tudja őrizni formáját és épségét, amikor viszontagságos körülmények közepette utazunk elfogyasztásának színhelyére. 

nevtelen.jpg

Szinte kívánkozik eme dobozba egy finom szendvics, másodlagosan azonban egyéb apróságok (csavarok, szegek, tartalék autó- és lakáskulcsok, aprópénz, pendrive) tárolására is kiválóan megfelel - hiszen a név ebben az esetben nem kötelez!

Végezetül álljon itt egy idézet (a keretes szerkezet jegyében) mai posztunk ötletgazdájától, Miss Weavertől (akinek ezúton is köszönetünket fejezzük ki a segítségért és a képekért) a zsemletartó dobozzal kapcsolatban:

Ez a doboz már megvan vagy tizenhárom éve, de szendvicset még nem látott.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása