Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Fejre húzható struccpárna

2017. július 28. - FuraTermék

Sokszor érzi úgy az ember, hogy hiába van távol az otthontól, az ágyától (vagy egyéb alvóhelyétől), az adott pillanatban szinte azonnal képes lenne elveszíteni az eszméletét, békés álomba szenderülve. 

Komoly visszatartó tényező azonban - azon túl, hogy valószínűleg be nem avatott embertársaink furcsállását váltanánk ki -, hogy az esetek többségében nem áll rendelkezésünkre egy kényelmes párna, amelyre fejünket hajtva elalélhatnánk.

Azaz miket írok, dehogyisnem áll rendelkezésünkre.

Hölgyeim és Uraim, újfent Miss Weaver hívta fel szerkesztőségünk figyelmét egy igazán 21. századi találmányra (az emlékezetes zsemletartó után), a fejre húzható struccpárnára. Köszönjük, Miss Weaver!

strucc-e1465877495916-1024x576.jpg

Szerencsére a struccpárna nem ezen vidám madarakból készül.

sto_0812216a_54cd34a207e1f1_87755201.jpg

Néha nem árt a munkavégzés közben egy kis kreatív pihenés. Húzzuk fejünkre ezt a csodát, és dőljünk le szunyókálni egy pár percre.

Természetesen a FuraTermék Blog szerkesztősége nem támogatja az illegális, engedély nélküli munkaközi szünetet. Így ezt a fajta relaxációt csak azon munkahelyeken javasoljuk, ahol a vezetőség engedélyezi - vagy legalább a főnök is csinálja, így nincsen jogalapja felelősségre vonni bennünket.

sto_0812216a_54cd34a2e762f7_42585825.jpg

A fejre húzható párna hatalmas előnye, hogy ezzel egy kis mikrokozmoszt tudunk létrehozni magunknak; egy kis kuckót, ahova - legalábbis fejben - vissza tudunk vonulni, pihentetni egy kicsit a szemünket és a szürkeállományunkat.

0023914unitedentertainmentheadpillowblue87182745463853.jpeg

Hátránya ugyanakkor, hogy dizájnos kivitele és pihentető jellege ellenére nem tanácsos a használata bizonyos közforgalmú helyeken, mert félreértésre adhat okot (például egy bankfiókban). Márpedig ki szeretne egy sötét cellában marcona rendőrtiszteknek magyarázkodni, hogy "de hát én nem akartam bankot rabolni, kérem szépen, csak éppen szundítani akartam egy pár percet"?

Mindenesetre szép álmokat, Kedves Olvasó!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.