Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Italcsengő

2018. május 11. - FuraTermék

Vannak azon embertársaink, akik nagy rajongói a különböző szeszes italoknak - közöttük pedig szép számmal akadnak mókamesterek, akik az adott ital elfogyasztása előtt szeretnének még egy poént is elsütni.

engplringforadrink15905.jpg

Nekik lett kitalálva mai furcsa termékünk, az italcsengő.

Bemegyünk szépen a törzshelyünkre, s kérünk a csapostól egy korsó sört - és hogy kérésünknek nyomatékot adjunk, elővesszük a zsebünkből az italcsengőnket (amire adott esetben még rá is van írva, hogy italcsengő - bár nem feltétlenül magyarul...), s csengetünk egyet.

5052089128521_z.jpg

Persze nem szabad túlzásba vinni a használatát (ha kapcsolatunkat szeretnénk tartósan megőrizni, akkor otthon a párunkkal szemben egyáltalán ne is használjuk!), de egyszer-kétszer azért jó poén lehet ilyennel rendelni.

ng427.jpg

A csengő természetesen rengeteg variációban - már ami a kinézetét illeti - kapható: van matt fekete, de van krómozott is, hogy mindenki kedvére válogathasson.

ring-drink-bell-1-lrg.jpg

S ami a legfontosabb: csengess az italért! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emese most már kapd be a faszom 2018.05.14. 09:10:30

A kocsmáros elővesz egy háromszor akkora csengőt, amire "Kurva anyád!" van írva, és megrázza a paraszt orra előtt.
süti beállítások módosítása