Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Batman-jelkivetítő

2018. július 20. - FuraTermék

Gyermekkorunkban bizonyára sokan elképzeltük, milyen lenne szuperhősnek lenni - sokan el is játszottuk, megelevenítve ilyenkor a kedvencünket és az általa használt segédeszközöket. Mai posztunk furcsa termékét a készítői a Batman-rajongók számára tervezték, hogy ha a szükség úgy hozza, bátran (és nyugodtan) hívhassuk a Denevérembert.

batman-logo_a-g-8646921-0.jpg

A Batman-világ egyik elengedhetetlen kelléke a segélyhívó kivetítő, amelynek segítségével a bajba jutott városlakók hívhatják a szuperhősüket, hogy mentse meg őket az aktuális gonosztevő ámokfutásától. Ilyenkor a bekapcsolt reflektor az égre vetíti a Batman-jelet, amelyből az elzárkózott milliárdos tudja, hogy indulnia kell.

batmankivetitolampa2.jpg

És természetesen mi akadályozta volna meg az élelmes embereket abban, hogy megalkossák a kivetítő földi mását? Hát a fene nagy semmi!

bm1.jpg

Még csak hálózati feszültség sem kell hozzá - elég néhány elem (hogyha a legújabb gonosztevő esetleg az áramellátást vágta volna el, is legyen segítség), hogy hívhassuk kedvenc szuperhősünket.

Vagy hogy a gyerekek - illetve gyermeki élményeiket újraélő felnőttek - a szabadban is játszhassanak vele.

bm4.jpg

Persze ennek a furcsa terméknek a hatékonysága össze sem mérhető a filmbeli eredetivel: ennek sajnos nem elég a puszta égbolt, a Batman-jel megjelenéséhez szükség van egy kellő méretű (lehetőleg egyenletes) felületre (mondjuk a szomszéd tűzfalra).

bm6.jpg

De nem az ilyen apróságok fogják meghatározni, hogy jól érezzük-e magunkat, vagy sem. Jó szórakozást!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.20. 06:45:25

Ekkora nulláról ilyen hosszú posztot írni... mondhatni ciki. :D
süti beállítások módosítása