Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Befőttes üveg formájú pohár

2018. szeptember 07. - FuraTermék

Biztosan sokan gondolkodtak már azon, milyen lenne, ha az otthon (vagy a nagymamánál) halomban álló befőttes üvegeket más módon hasznosítanánk, mint a körte, meggy, vagy adott esetben a szilva téli tárolására, nem?

104374_1.jpg

Valószínűleg nem, de mindannyian megnyugodhatunk: vannak emberek a Földön, akik szabadidejükben kitalálták a befőttes üveg formájú poharak megalkotását.

439750933_ootb-tengeresz-befottes-uveg-pohar-szett-6-db.jpg

Ez a fajta pohár természetesen - funkcióját tekintve - kevésbé alkalmas a gyümölcs eltételére, de legalább a tetején keresztül egy szívószálon keresztül vidáman ihatjuk az üdítőitalunkat.

befottes-ueveg-pohar-szett-szivoszallal-4-db.jpg

Nyáresti limonádézáshoz más sem kell, mint egy befőttes üveg illetve egy adag jó házi limonádé.

img6392.jpg

Az üvegek kialakítása, díszítése jelentősen eltérhet - viszont legalább a tető és a szívószál színe passzol (ha mi is úgy akarjuk).

n_222620_1.jpg

A befőttes üveg formájú poharak előnye, hogy masszív a kialakításuk, szép színes szívószál van hozzájuk, erős hátrányuk ugyanakkor, hogy nevükkel ellentétben nem alkalmasak befőttek tárolására. 

Persze ez a nagyit a legkevésbé sem fogja zavarni, amikor a következő szezonra elteszi a több tucat üveg finomabbnál finomabb befőttet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2018.09.08. 10:21:47

Eddig eszembe nem jutott, nyilván bennem van a hiba... :))

turósmácsik 2018.09.09. 09:19:12

A hipszterek a kocsmában ebből iszogatják a drága 5 dl/1200 Ft-os limonádéjukat, vagy 3 dl/800 Ft-os málnaszörpjüket. Tele van ezzel a stílusú szívószálas köcsöggel a spar, interspar, aldi, és a kínai boltokban a piacokon ömlesztve adják. Ez most a 2347. számú italbolt söröskorsója. Gagyi.
süti beállítások módosítása