Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rakétás lámpák

2019. július 19. - FuraTermék

Mindjárt (egészen pontosan holnap) itt van az ötvenedik évfordulója az első emberes Holdra szállásnak, ennek kapcsán egy meglehetősen gyengén a témához kapcsolódó furcsa termékkel tisztelgünk Neil Armstrong és Edwin "Buzz" Aldrin történelmi cselekedete, valamint az egészet több tíz kilométeres magasságból végignéző és így a holdraszállásból kimaradó Michael Collins előtt.

letoltes_9.jpg

Nézzünk tehát szét a rakétás lámpák piacán!

Szóval adva van a szíveket megdobogtató (és üvegeket betörő) esemény, amikor a hosszú hetek alatt felkészített rakéta elstartol, s megindul a végtelen világűr felé, fedélzetén az aktuális űrszemélyzettel, vagy éppen egy rakás műholddal.

513ec89a-d1d0-11e6-86c5-9b49f4abe7f4.jpg

747046f4-d1d0-11e6-971e-5d589ec3acc8.jpg

A csillagok világa azokat is érdekli, akiket nem, így az útnak induló rakétát mintázó lámpát piacra dobó kereskedők nem nagyon lőhettek mellé...

urraketalampa.jpg

Igen, Kedves Olvasó, a lámpa formája a büszke tulajdonost a világűr felé induló rakéták által létrehozott hatalmas tűz- és füstoszlopra emlékeztetheti (vagy csak jól passzol a beszerzett bútorokhoz).

pp4942_blast_off_light_bdp_packaging_1.jpg

Persze nem csak ilyen lámpák kaphatóak, hanem kifejezetten rakéta formájúak is, ahol a hajtóműveket egy-egy izzó helyettesíti (jelképezi).

Miközben a pilótafülke helyén egy valódi, nagy teljesítményű izzó került elhelyezésre, jelképezve az emberi lángelme hatalm(asság)át. 

_35.jpg

Most már csak arra kell figyelni, hogy a frissen beszerzett rakétánk nehogy önálló életre keljen, kilőve magát a zárlatos eszközök által okozott lakástüzek világába...

9c7ad4274379b1b86de6c8504e193286.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása