Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Állatkert a tányéron

2019. november 15. - FuraTermék

Felmerült már benned a vasárnapi húslevesbe tett betűtészták olvasása közben, hogy milyen jó lenne valami újjal, valami mással feldobni a tésztafogyasztási szokásaidat?

41pmt29w5bl_sy355.jpg

Nos, bennünk sem, de ennek ellenére a "Tovább" gomb után megnézzük az állat formájú tészták világát. Egy kicsit legalábbis.

Szóval volt egyszer a betűtészta, mint hagyományostól eltérő tésztaféle; de fejlett világunk társadalma (különösen a tíz évnél fiatalabb korosztály) nagyon nem volt megelégedve az unortodox kínálattal (ami érthető is, hiszen ki akar még a leves evése közben is az ábécével foglalkozni?) - s mint tudjuk, a keresletet előbb-utóbb követi a kínálat, így megszületett a gyerekek nagy kedvence: az állat formájú tészta.

s-l300_4.jpg

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere (vagy nem): zebra, panda, majom, zsiráf...tiszta állatkert a hátizsákban tányérban szituáció.

337259011_0_640x640.jpg

Az állat formájú tészták megalkotónak még arra is kiterjedt a hatalmas figyelme, hogy az egyes állatformák más-más színben pompázzanak a gyerekek legnagyobb örömére. 

És a gyermeklelkű felnőttekére természetesen.

262415.jpg

Arra azért nem árt figyelni, hogyha rászoktatjuk a gyerekeket (vagy éppen magunkat) az állat formájú tészták napi szintű fogyasztására, hogy némileg drágábbak, mint a betűtészták, lévén a panda tésztákat Kínában, az elefánttésztákat Afrikában gyártják és onnan szállítják a csomagolóüzembe teknőstészták hátán.

Azt meg majdnem elfelejtettük, hogy a zöldségekkel ízesített állat formájú tészták mellett kapható a piacon a bio verzió is, hogy a környezettudatos gyerekek is élvezhessék ezt a csodát.

50405_zoo-pasta-3-2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása