Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dinnyés tolltartók

2019. november 22. - FuraTermék

A FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain már számos alkalommal foglalkoztunk dinnyés furcsa termékekkel - mai posztunkkal ezt a jó szokásunkat folytatjuk.

res_ae638a532e66d271974775a9bbccfe09_full.jpg

Nézzük meg, milyen földön terem a dinnyés tolltartó!

Egy afféle műhelytitokként elárulhatjuk, hogy jelen poszt vázlata még a nyári forróság kellős közepén készült el, csak aztán valahogy elkallódott, hogy tél előtt nyolc nappal felbukkanjon monitorunk képernyőjén...

Szeretjük a dinnyét, szeretnénk ezt mindenkivel tudatni, aki a közelünkbe kerül, és éppen valamelyik oktatási intézmény tanulói vagyunk - mi a teendő?

tolltarto_gyumolcs_dinnye.jpg

A válasz rém egyszerű: szerezzünk be egy dinnyeszelet-formájú tolltartót!

tolltarto-pluss-dinnyes-01-500x416.jpg

Ízléses (?), formás kialakítás, szép vörös belső, egészséges zöld külsővel - mi több kell még egy pöpec dinnyés tolltartóhoz?

9400348e683000d9ad77cdab7009f109.jpg

Ha fanatikus dinnyerajongók vagyunk, arra azért nem árt figyelni, hogy véletlenül nehogy igazi dinnyének nézzük az írószereket tartó furcsa segédeszközünket, mert ez - az eredetivel szemben - alaposan megfekszi a gyomrunkat.

Tudjuk, hogy ez nagyon erőltetett gondolatmenet, de azt is tudjuk, hogy az a bizonyos kerítés anno nagyon alacsony volt, ezért nem árt a figyelmeztetés.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása