Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Felturbózott sétabot

2020. június 05. - FuraTermék

Lassan itt a nyár (ami a naptárt illeti, már benne is vagyunk), s a kijárási korlátozások enyhítésével mind többen döntenek úgy, hogy a szabad hétvégének legalább egy részét az erdőben túrázva tölti el - profi túrázók elengedhetetlen kellékként tekintenek a túrabotra, amelynek ma egy speciális változatát mutatjuk be nektek a FuraTermék Blogon.

setalobot.jpg

Következzen tehát a felturbózott sétabot (vagy túrabot)!

setapalcaitaltartoval.jpg

A különleges kiegészítő - amelynek köszönhetően mai főhősünk könnyedén megkülönböztethető hagyományos társaitól - pedig nem más, mint egy spéci flakontartó a botra felszerelve, hogy ne kelljen magunkkal hátizsákot cipelni, vagy ami még rosszabb, a másik kezünkben fogni az egész túra alatt.

Minek fogjuk túrázás közben a kulacsunkat, amikor a túrabot ezt megteszi helyettünk?

 

- ősi piréz közmondás

bt-787800-fa-setabot-italtartoval-es-csengovel-4.jpg

Szerencsére a kreatív feltalálók nem csak kulacstartós túrabottal áldották meg az emberiséget, hanem rászereltek még egy kiegészítőt: csengő is került a túrázók útitársára, hogy sikeresen elriaszthassuk a málnásban pihenő medvét.

res_d0c38989e30f82005826677880dcd1ff_full.jpg

Ha azonban a mackó mégsem riadna el és csapást mérne ránk, akkor sincs baj, ugyanis elsősegély-felszerelés is felhelyezhető a tuningolt túrabotunkra.

kavelykeppitolkkipaikallajakellolla_19227_b8107ab51ac06bec121411200bdff30b_1.jpg

Mint ahogy a fenti képen is látható, nem csak egyfajta kialakítású és színű kulacstartóval kapható a séta- vagy túrabot, hanem pöpec piros színben is, csilingelő csengővel (amely eredetileg valószínűleg versenykerékpárra lett kifejlesztve).

bt-787800-fa-setabot-italtartoval-es-csengovel-3.jpg

Ami a csengős bot és a medve kapcsolatát illeti: ha egy mód van rá, azért erre ne bízzuk az életünket, inkább kerüljük el messzire a nem teljesen átlátható, bokros területeket (főleg, ha határozott brummogást hallunk a susnyásból)!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2020.06.08. 01:07:41

A verseny kerékpárokon nincs csengő.
A verseny kerékpárnak nevezett országúti kerékpárokon sincs.

Abba a tartóba pedig kulacsnak nevezett portéka illik bele...google és 3sec... ehelyett mindenféle más elnevezést keversz-kavarsz össze-vissza a cikkben...
süti beállítások módosítása