Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Káromkodós zoknik

2020. július 03. - FuraTermék

Blogunk mai posztjában visszatérünk a színes (-szagos) zoknik világához, hogy megismerkedjünk egy speciális lábfejet melegen tartó segédeszköz-csoporttal.

1699-800x1200.jpg

Ez a csoport pedig nem más, mint a káromkodós zoknik világa!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Mai zokni-válogatásunknál előnyt élveznek az angolul tudó olvasóink, ugyanis egytől egyig angol káromkodásokkal és obszcén üzenetekkel fogunk találkozni.

617nzeo5rvl_ac_ul1010.jpg

Az első képen látható zokni üzenete elég egyértelmű - ha mégsem lenne az, a viselője a kézmozdulattal tudatosítja bennünk, hogy milyen tevékenységet kellene végeznünk.

2422ef80849b4c0dc1f00feddddc8efa.jpg

Mindenhol vastagbél-nyílással találkozik az ember...mindenhol! Legalábbis a fenti zokni üzenete szerint.

il_570xn_2236330995_i7vd.jpg

Nem csak szürkén lehet elküldeni valakit melegebb éghajlatra, hanem ízléses (???), színes módon is, egy barátságos kinézetű cicát használva üzenet-közvetítőnek.

odd-socks-odd-socks-mens-socks-sweary-socks-in-box.jpg

Szerencsére szettben, szép díszdobozban is hozzáférhető a válogatott káromkodásokat és trágárságokat tartalmazó zoknik csapata. 

swear-socks-for-men_27973.jpg

Sokszor a képi ábrázolásnak is komoly szerepe van egy-egy üzenet megfogalmazásában, mint az látható a fenti bal szélső zokni esetében. A jobb szélső zokninál alkalmazott háromdimenziós kialakítás pedig egyszerűen elképesztő.

Arra azért ügyeljünk, hogy csak jó humorú ismerőseink előtt villogtassuk zokninkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

registerz 2020.07.05. 09:12:43

Az asshole (vagy arsehole) nem a végbélnyílásra utal, hanem azt jelenti, seggfej. Amúgy jó cuccok, lehet, hogy veszek is.

]{udarauszkasz 2020.07.05. 15:15:12

@registerz: szo szerint segglyuk. Ass=segg hole=lyuk. Arschloch nemetul ugyanez. Persze a sertes sulyossaga kb a magyar seggfejnek (Arschkopf, Asshead persze ezt igy nem hasznaljak) felel meg.
süti beállítások módosítása