Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Távirányító-tartók

2020. szeptember 18. - FuraTermék

Amióta feltalálták és széles körben elterjedtek a távirányítók, ezek az eredetileg a mindennapjainkat megkönnyítő eszközök azóta keserítik meg életünket - ugyanis megvan az a különleges képességük, hogy akkor válnak kámforrá, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk.

somogyi-urc-10-univerzalis-taviranyito-somogyi-urc-10_original.jpg

Mai furcsa termékünk szerencsére gátat szab a távirányítók léha csatangolásainak. Következzenek a távirányító-tartók!

3589-praktikus-csuszasmentes-taviranyito-tarto_4587_praktikus_cs_sz_smentes_t_vir_ny_t_tart_4.jpg

Már megint hova a fészkes fenébe tettem a távirányítót? Mindjárt kezdődik a meccs!

- hangzik el valószínűleg a kelleténél gyakrabban a fenti idézet szerte a nagyvilágban. Este letesszük az asztalra (vagy mellé), esetleg a tévé alá, reggelre pedig szőrén-szálán eltűnik - s mi kénytelenek vagyunk rájönni, hogy megcsal minket az emlékezetünk. Szerencsére nem csak a tévét és a távirányítót, de a távirányító-tartót is hálásan megköszönhetjük élelmes embertársainknak.

nevtelen_2.gif

És mivel a mai modern otthonokban már nem csak egy (s gyakran nem csak kettő) olyan eszköz van, amelyet távirányítóval kezelhetünk (elég csak a légkondikra vagy a még itt-ott fellelhető házimozi-rendszerekre gondolni), ezek a tartók igyekeznek lépést tartani az igényekkel: akár négy, vagy még több távkapcsot is elhelyezhetünk bennük.

961422.jpg

A kialakításnak (a rendkívül moderntől a meglehetősen egyszerűig, mint a fenti képen is látható) köszönhetően sokféle távirányító-tartó létezik Földünkön, a sokszínűség iránt rajongó fogyasztók legnagyobb örömére (a szín-alapanyag-formatervezés szentháromságnak megfelelően).

A kereskedőkről nem is beszélve.

fem-taviranyito-tarto_542.jpg

Akár vízszintesen, akár függőlegesen tároljuk benne a távirányítókat, azt azért nem árt észben tartani, hogy magát a tartóeszközt hova tesszük, hiszen lehet akármilyen jó a tartó, ha nem találjuk...

sonorous-ceg10-taviranyito-tarto-feher-1.jpg

Az így potenciálisan kialakuló probléma elhárításában szerény véleményünk szerint már csak egy távirányító-tartó tartóeszköz segítene, amit egy külön erre a célra kifejlesztett tárolóedényben óvhatnánk meg a családi otthon viharaitól, és az éjszakánként előlopózó távirányító-tolvaj tündérektől.

tv-taviranyito-tarto-001.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása