Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mr Bean-féle napelemes figura

2021. január 15. - FuraTermék

A Rowan Atkinson által kialakított majd megformált "Bab úr", azaz Mr Bean sokak számára egyet jelent a gyakran fanyar, de mégis sokak arcára mosolyt csaló angol humorral - immáron három évtizede. 

aeb9ffdf591be87f2ac6d2c05d2fee3f.jpg

Szerencsére azon furcsa termékek iránt rajongó embertársainkra is gondoltak az ezek megalkotásával foglalkozó vállalkozók, akik történetesen imádják a brit nevettetőt is. Következzenek a Mr Bean-féle napelemes figurák!

official-mr-bean-solar-powered-dancing-toy-by.jpg

Az otthoni íróasztalra vagy éppen az autó műszerfalának tetejére is felhelyezhető a mini-Mr Bean, aki rögzítését követően vígan táncol, ezzel megörvendeztetve új, büszke tulajdonosát.

solar-powered-dancing-mr-bean.jpg

Igazság szerint elsőre (és másodszorra is) úgy néz ki, mint aki ezzel az illegetéssel-billegetéssel szeretné meghódítani a szebbik nem képviselőit (inkább kevesebb, mint több sikerrel), minimális sikerrel utánozva a mozdulatairól és gesztusairól híressé vált, egyébként villamosmérnök-végzettségű komikus-színészt.

groovmrb.jpg

Mr Bean akár örökmozgó is lehet, ugyanis a táncoló talpak alatt elhelyeztek egy mini napelem-cellát: ha elegendő fény éri napközben, úgy feltöltődhet az esti táncos mulatságra, szórakoztatva a nézőközönséget.

mr-bean-wobbler-oogkm0f2bdc0sbpu4lmujluz12ll23r0847sua47b4.jpg

Bár öt-hat percnyi tánc után már annyira nem szórakoztató...

Zárásként itt egy (szerencsére) nagyon rövid videó a táncoló Mr Bean működéséről:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása