Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

"Veszélyes" vécépapírok

2021. április 23. - FuraTermék

A nem megfelelően megválasztott minőségű (összetételű) vagy mennyiségű étel elfogyasztása után végrehajtott megkönnyebbülés sokszor kellemetlen szaghatásokkal jár - a nem megfelelő szellőzés esetén pedig akár közvetlen életveszélybe sodorhat bennünket.

st-james-hampton-close-coupled-toilet.jpg

Mai FuraTermék-posztunkban bemutatunk két fajta vécépapírt, amelyek ugyan nem segítenek ezen a problémán, de legalább viccesek - és furcsák.

eng_pl_toilet-paper-biohazard-xl-2806_2.jpg

Amióta az emberiség megismerkedett a toalettpapírral, számos vécén töltött óra során fogant meg a gondolat az eleinte egyszerű papírból készülő segédeszköz kidekorálására. A gondolatot hosszú időn keresztül csak újabb gondolatok követték, de szerencsére a 21. században már a gyártók is igyekeznek megfelelni a fogyasztói igényeknek ezen a nagyon fontos területen (lásd az unikornisokat).

eng_pl_toilet-paper-biohazard-xl-2806_1.jpg

Szóval a mellékhelyiség veszélyes terület - nyomtassunk hát biológiai veszélyre figyelmeztető feliratot a vécépapírra! Nem, nem csak a csomagolására, hanem minden egyes lapjára, hogy a használóját az ott-tartózkodás minden pillanatában emlékeztesse, milyen veszélyes helyen is van éppen.

71pq02symwl_ac_sx679.jpg

De itt ne is álljunk meg! Ha már van biológiai veszélyt jelző gurigánk, miért ne legyen egy olyan is, ami a radioaktív kockázatokra hívja fel a figyelmet? Itt ráadásul rögtön kétféle verzióval is találkozhatunk, hiszen az alap fehér papírra nyomtatott veszély-jelen túl olyan vécépapír büszke tulajdonosai is lehetünk, ahol maga a papír sárga, és arra nyomtatják rá feketével a szinte mindenki által ismert jelet.

91u8lcrsmcl_ac_sx522.jpg

Az ezen két vécépapír-fajta által okozott élményt már csak egy kis zenével vagy kosárlabdával lehetne fokozni egy átlátszó illemhelyen (vagy egy vécés étteremben), nem?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása