Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Motoros pizzaszeletelő

2021. május 14. - FuraTermék

A pizza világszerte milliók kedvenc étele - és világszerte százmilliók fogyasztanak legalább évente egyszer ebből az olasz származású ételből.

91868361.jpg

Mai posztunkban a motorrajongó és pizzaimádó FuraTermék-olvasóknak szeretnénk kedveskedni egy furcsa segédeszközzel.

fullsize_c.jpg

Ez a segédeszköz pedig nem más, mint a motorkerékpár formájú pizzaszeletelő. Egy éles pengéjű "kerékkel" felszerelt, sárvédővel kiegészített jármű, amely segít ehető szeletekre vágni a finomabbnál finomabb pizzákat.

51x-pbrozvl_ac.jpg

A használata nem sokban különbözik a többi, egyszerű pizzaszeletelő késektől: megfogjuk a hátulját (amely jelen esetben a "motor" hátsó kereke), s előre-hátra mozgatva kialakítjuk a szép pizzaszeletet.

71iptav37fl_ac_sl1500.jpg

Persze ilyenkor a szeletelő csalhat a méretekkel a saját javára.

Hogy a "motor" ne dőljön el a szekrényben, a szeletelő mellé kapunk egy talpat is, amelybe illesztve a kés-kereket ez a csodálatos termék akár a polcunk éke is lehet. Vagy nem.

51ulfhunnul_ac_sy450.jpg

Jó szeletelést és étvágyat! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása