Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Sör illatú fürdőbomba

2021. november 26. - FuraTermék

A sör hosszú időn keresztül a mindennapi italfogyasztás meghatározó eleme volt - a középkorról kialakult (kissé csalóka) kép szerint az emberek inkább ezt fogyasztották, mint a megbízhatatlan tisztaságú vizet. 

djtviyju4aarxou.jpg

Az alkoholos ital népszerűsége ma sem csappant, sőt, napról napra nő; talán ennek is köszönhető, hogy már a fürdőszobánkban is találkozhatunk vele. Következzenek a sör illatú fürdőbombák!

Aki a sört szereti, rossz ember nem lehet - tartja az ősi kocsmai közmondás. Aki pedig imádja, az igyekszik a mindennapjait is "sörösebbé" tenni. Szerencsére elmés embertársaink megalkották a sör illatú fürdőbombát, hogy a sörszeretők a tisztálkodás alatt se legyenek kénytelenek nélkülözni a kedvelt aromákat.

Igen, tudjuk, hogy egy teli söröskorsó hatékonyabb lenne.

beer-bath-bombs-_1.jpg

Persze nem árt vigyázni, hogy munka előtt ne a sör illatával vértezzük fel magunkat - hacsak nem kocsmában dolgozunk -, mert így esetleges felesleges köröket futtatunk magunkkal az alkoholszondás vizsgálatokon...

beer-bath-bombs-main.jpg

A tíz darabos szett a gyártó ajánlása alapján legfeljebb két fürdésre elegendő, ami nem túlzottan optimális. Persze lehet kockáztatni, és öt helyett négy, három vagy két bombát felhasználni, de miért ne vennénk inkább több csomaggal belőle, nem? 

beer-bath-bombs-.jpg

Nem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása