Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Henry, a porszívó

2021. december 03. - FuraTermék

Vajon mi lenne, ha megalkotnánk egy nagy teljesítményű porszívót, és mintegy mellékesen úgy dekorálnánk ki, hogy az új tulajdonosok mindennapjait is feldobja? - tette fel a kérdést magának mai posztunk főszereplőjének kitalálója még valamikor a hetvenes években.

nevtelen_6.gif

Következzen Henry, a porszívó, röviden!

Az 1970-es évek Egyesült Királyságának lakástisztítási piacán hatalmas rést vélt felfedezni Chris Duncan, a Numatic International nevű vállalat megalapítója: kellett egy nagy teljesítményű, de mégis megfizethető porszívó a brit otthonokba. Az elgondolást tett követte, s 1981-ben már meg is jelent a piacon Henry, a porszívó, amely leginkább abban különbözött társaitól, hogy két szép nagy szem és egy mosolygós arc büszke tulajdonosa lett.

4860.jpg

A kis pajkos porszívó orra maga a szívócső csatlakozója, amitől csak még viccesebb kinézetet kap a szerkezet - ránézve már nem is olyan kínkeserves a takarítás, nem igaz?

Nos, attól még lehet az...

henry_4_colours_700x700.jpg

henry-allergy-feature-slider-mobile.png

Az idők során Henry igazi porszívó-branddé nőtte ki magát, s nem sokára már követték társai is, akik szintén szép angol neveket kaptak (Edward, Charles, Basil és a többi), és hamarosan már nem csak az eredeti, piros színű porszívó volt kapható, hanem a szivárvány minden színében pompáztak az új példányok.

numatic-henry-hvr200-vacuum-cleaner-hose-complete-25-meter-long-172996106508-2.gif

vacuum-cleaner-henry-2.jpg

Manapság már nem csak az eredeti feladatkörben kapható Henry, hanem morzsaporszívóként, de még játékporszívóként is találkozhatunk vele, mindenki legnagyobb örömére (vagy bánatára, ha dolgozni kell vele).

122676_6.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása