Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kifogáskereső dobókocka

2022. december 09. - FuraTermék

Az ember sokszor kerülhet kellemetlen helyzetbe, ha meghívása van egy rendezvényre, programra, nem kívánt randira, amelyre nem szeretne elmenni, de mégis képtelen kitalálni egy jól hangzó kifogást - vagy éppen ellenkezőleg: választani kellene a rengeteg jó mentség közül, de egyszerűen nem megy.

1200px-ko_ci.jpg

Mai furcsa termékünk erre a kihívásra ad(hat) választ. Következzen a kifogáskereső dobókocka!

Egy kocka, hat oldal, hat kifogás - élelmes vállalkozók megalkották az igazán lusta egyéniségek számára a kifogáskereső dobókockát, hogy ne neki kelljen választani, éppen miért mondja le (századik alkalommal) a megbeszélt találkozót.

s-l500_1_1.jpg

A kocka feliratai ugyan angol nyelven születtek, de egy átlagos, modern felhasználót ez igazán nem akadályozhat meg abban, hogy használja a benne - pontosabban az oldalain - rejlő lehetőségeket. 

nevtelen_7.gif

Persze nem kell túlgondolni az egészet, az alkotók sem tették ezt, így igazán egyszerű, de frappáns lehetőségeket biztosítottak számunkra: ne haragudj, de elhagytam a kulcsaimat; sajnálom, de elraboltak az űrlények, és még nem tértem magamhoz; elaludtam; éppen ma van a kutyám születésnapja, és tudod, hogy nem bánthatom meg szegényt azzal, hogy nem vele vagyok; nem vegán (mondjuk bátor dolog ilyen indokkal lemondani egy randit); meg kell mosnom a hajamat (kopaszoknak nem ajánlott opció).

s-l500_2.jpg

A kifogáskereső dobókocka használata pofonegyszerű, az általa biztosított opciók olcsó kifogást jelentenek, de azért kétszer (háromszor, négyszer, ötször akár!) gondoljuk meg, mielőtt bevetnénk újdonsült csodafegyverünket - nehogy életünk lehetőségét szalasszuk el!

Mivel a mai az idei utolsó FuraTermék-posztunk, ezért a szerkesztőség kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új esztendőt kíván minden kedves (és kedvetlen) olvasójának! 

 

Jövőre visszatérünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2022.12.09. 20:28:51

Introvertált = skizoid személyiségzavaros?

Mesterséges Geci 2022.12.09. 21:33:16

@Mesterséges Geci: félreértéseket elkerülendő, a skizoid személyiségzavarnak semmi köze skizofréniához!
süti beállítások módosítása