Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Star Wars-jégkockák

2018. december 07. - FuraTermék

Ha jól számolunk, már rengeteg víz lefolyt a Dunán, mióta utoljára a Csillagok háborúja-eposszal foglalkoztunk volna blogunk hasábjain. Most köszörülünk a fénykardon esett csorbán egy keveset.

star-wars-logo-new-tall-e1517996588422-1024x576.jpg

Nézzük, milyen birodalmi csillagrombolón teremnek a Star Wars-jégkockák!

Tovább

Péniszzsákos nadrág

Avagy cipzár nélkül szép az élet

Miután a címben sikeresen ellőttük a poént, nem is szeretnénk túlságosan sokáig ragozni a szót, nézzük is meg, hogy hogyan néz ki ez a csodálatosan furcsa és az emberiség fele számára rendkívül hasznos termék!

mazhki-bezhov-pantalon-reserved-s-kafyav-kolan-reserved-lp180717-61-31.jpg

A fenti kép (még csak) illusztráció!

Tovább

Kámaszútra-bakancslista

Azt már a szerelem földjén tett látogatás óta tudjuk, hogy az örömszerzésnek megannyi módja ábrázolható a képzőművészet segítségével. Mai furcsa termékünkkel pedig aktívan fedezhetjük fel a klasszikus irodalom egyik klasszikus művének klasszikus mozzanatait.

lamairesse_kama_sutra_djvu.jpg

Nézzünk szét tehát a Kámaszútra-bakancslisták világában!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

Tovább

Mini curling

Bizonyára a legtöbben hallottunk már az eredetileg Skóciából származó sportról, a curlingről, amely a 20. század folyamán - kis híján - az egész világot meghódította, s a téli olimpiai játékok elmaradhatatlan résztvevője lett. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy sokak számára ez az igazi sport, az első számú játék, amely örömet okoz a hosszú téli estéken.

gettyimages-922984300_1519430612246_79045168_ver1_0_640_480.jpg

Mai posztunk főszereplője elsősorban nekik, a curling-imádók közösségének lett kitalálva!

Tovább

Unikornis kellékek

Mai posztunk Miss Weaver jóvoltából született meg, aki tájékoztatta a szerkesztőség tagjait az egyszarvúak mai világban betöltött fontos szerepéről (és volt olyan rendes, hogy nem dörgölte orrunk alá kulturális elmaradottságunkat).

unikornismaszk3.jpg

A "Tovább" gomb után tehát megismerkedhetünk néhány, az egyszarvúak közreműködésével, felhasználásával készült furcsa termékkel.

Tovább

Homer Simpson

A Világbarangoló blogunk beindítása óta nem foglalkoztunk a furcsa termékek, szolgáltatások hatáskörén kívül eső témával - és ma sem fogunk, maradunk a már bevált portfóliónál.

homer_simpson_2006.png

A Magyarországon is rendkívül népszerű, hosszú évtizedek óta futó amerikai rajzfilmsorozat antihős főszereplőjével, a családapa Homer Simpsonnal tehát megelevenítünk egy furcsa terméket, rögtön a "Tovább" gomb után!

Tovább

Dinnyés esernyők

És napernyők

Véget ért az idei nyár, hullanak a falevelek és szépen-lassan leáldozott a görögdinnye-szezonnak is - gondoljuk mi, de az ősz beköszöntével (amikor sokszor kell esővel számolni) a dinnyeimádók újabb lendületet kapnak, hogy ország-világ előtt demonstrálják, hogy mi is a kedvenc zöldségük.

letoltes_1_1.jpg

A kocka alakú görögdinnyéket és a dinnyés úszógumikat követően tehát ismerkedjünk meg az őszi szezon sztár-furatermékével, a dinnyés esernyővel!

Tovább