Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Furcsa kabalák

2020. január 17. - FuraTermék

A nyugati világban már-már hagyománnyá vált, hogy egy-egy sportegyesület, sportesemény vagy éppen egy oktatási intézmény kabalát választ magának, amely az adott csapat, vagy esemény (vagy oktatási intézmény) népszerűsítésében és közkedveltté tételében aztán elévülhetetlen érdemeket szerez.

vpcsp-e1576513899854.jpg

Az esetek többségében a kabala kiválasztása és megtervezése (a jelmezek kivitelezése) minden probléma nélkül zajlik le - előfordul azonban, hogy a kabala-vonat kisiklik a kanyarban...

Tovább

Férfiasság-növelő tusfürdő

A nagy karácsonyi ajándékozási lázban szerkesztőségünk egyik tagja (kilétét fedje jótékony homály) belefutott az alábbi furcsa termékbe, ami nem más, mint a férfiasság-növelő tusfürdő.

238605-kad-furdes_775x400.jpg

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Tovább

Rémisztő karácsony

Lassan két hét telt el a 2010-es évtized utolsó karácsonya óta - szívünkben azonban örökké él a meleg karácsonyi hangulat, szerkesztőségünk pedig most (Miss Weaver jóvoltából) egy poszt-karácsonyi furcsa terméket tár a nagyérdemű elé 2020 első FuraTermék-posztjában.

christmas-vacation-end-title.jpg

Következzenek az ijesztő karácsonyi dekorációk!

Tovább

Hal formájú hűtőtáska

Tisztában vagyunk vele, hogy a tél (különösen a fagyos tél) nem a sporthorgászat szerelmeseinek kedvenc időszaka (a nagy ho-ho-horgász is belebetegedett, amíg a Főkukac nem segített neki), de a FuraTermék Blog szerkesztősége szeretné fenntartani a forró nyári lendületet - legalább mai posztunk végéig. 

nagy_ho_ho_horgasz_karacsony.jpg

Éppen ezért most bemutatjuk nektek a hal formájú hűtőtáskát!

Tovább

Furcsa Télapók

Eljött az újabb december hatodika, s háztól (szokástól) függően a gyerkőcök vagy már tegnap este megkapták a Mikulás-csomagjaikat (a tilosban parkoló felnőtteknél ez dátumtól független), vagy pedig ma látogatja meg őket a mindenki által kedvelt betörő és illegális légtérsértő.

santa-claus-orig.jpg

Mai posztunkban éppen ezért neki (pontosabban az őt ábrázoló csokoládé Mikulásoknak) szentelünk néhány gondolatot.

Tovább

Állatkert a tányéron

Felmerült már benned a vasárnapi húslevesbe tett betűtészták olvasása közben, hogy milyen jó lenne valami újjal, valami mással feldobni a tésztafogyasztási szokásaidat?

41pmt29w5bl_sy355.jpg

Nos, bennünk sem, de ennek ellenére a "Tovább" gomb után megnézzük az állat formájú tészták világát. Egy kicsit legalábbis.

Tovább

Szőlőízű almák

A boltban frissen vásárolt almába éppen hogy beleharapván elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha a megszokott almaíz helyett valami egészen más fogadna? Mondjuk egy fürt kékszőlő édessége?

2465.png

Nem? Nos, mi sem, de cserébe legalább kapható már szőlőízű alma a piacon.

Tovább