Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Kebelbarátok

Cicis furcsa termékek

2019. augusztus 16. - FuraTermék

A FuraTermék Blog mai írásával a tizennyolcadik életévét betöltött férfiak (és a furcsa termékek iránt érdeklődő hölgyek) számára kíván kedveskedni, bárki érzelmeinek megbántási szándéka nélkül.

8b9c7d435983c290e2ae670003414716.jpeg

Reméljük, kellően korrektek voltunk politikailag.

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Tovább

Kámaszútra-dobókocka

Azt már a kámaszútrás bakancslistát bemutató, meglehetősen népszerű tavaly novemberi posztunkban kiderült, hogy az indiai szubkontinens világszerte legismertebb irodalmi alkotásából bizony hasznos furcsa termékek alkothatóak. 

51omyggspbl_sx355_bo1_204_203_200.jpg

Mai írásunkban ennek újabb szeletét (pontosabban dobókockáját) vesszük górcső alá.

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

Tovább

Unikornis kellékek 6.0

Kisállat-pihentetők

Mai posztunkkal folytatjuk a Miss Weaver ötlete alapján megkezdett, és általa azóta is folyamatosan inspirált sorozatunkat, amelyben az egyszarvú-imádók közössége által formált igényeket kielégítő, furcsábbnál furcsább termékeket mutatjuk be a Tisztelt Olvasóközönségnek.

frisco-elevated-pet-beds.jpg

A "Tovább" gomb után azonban nem csak az unikornis-rajongók, de a kisállatokat szeretők számára (pláne, ha a kettő egy és ugyanaz) is szeretnénk kedveskedni.

Tovább

Rakétás lámpák

Mindjárt (egészen pontosan holnap) itt van az ötvenedik évfordulója az első emberes Holdra szállásnak, ennek kapcsán egy meglehetősen gyengén a témához kapcsolódó furcsa termékkel tisztelgünk Neil Armstrong és Edwin "Buzz" Aldrin történelmi cselekedete, valamint az egészet több tíz kilométeres magasságból végignéző és így a holdraszállásból kimaradó Michael Collins előtt.

letoltes_9.jpg

Nézzünk tehát szét a rakétás lámpák piacán!

Tovább

Termosz az objektívben

Azt már régóta tudjuk, hogy a kávé kiváló segítőtárs a nehéz helyzetekben - különösen amikor már majdnem leragad a szemünk, de azért még meg kell csinálni azt a fránya határidős feladatot, vagy éppen mi vagyunk a pilóták a repülőgépen, így csúnyán nézne ki, ha elaludnánk...

tp556-2.jpg

A fényképészek is szoktak álmosak lenni (és köztük is sokan imádják a kávét), de nem mindig engedhetik meg maguknak, hogy kiugorjanak a műteremből (pláne ha a műtermük a szabad természet) a szomszédos kávézóba vagy éppen a konyhába...de akkor mit lehet tenni?

Tovább

Unikornis kellékek 5.0

Segítség az illemhelyen

Még szinte ki sem pukkantak a buborékok a legutóbbi, egyszarvúakkal foglalkozó poszt óta, de mi máris újra bevetettük magunkat az unikornisok egyre táguló univerzumába.

white-american-standard-two-piece-toilets-718aa107-020-64_1000.jpg

Ezzel a lendülettel ugorjunk is egy (képzeletbeli) fejest az illemhelyre!

Tovább

Döntéshozó dobókocka

Biztos sokan voltak már úgy vele, hogy amikor egy adott helyzetben nem, vagy csak nagyon nehezen tudtak dönteni, így inkább a sorsra (vö.: Fortuna istenasszony kegyessége) bízták a szituáció végkimenetelének alakítását.

dobokocka.jpg

Mai furcsa termékünk a sors (bocsánat, a Sors) helyébe lép. Vagyis gurul. Vagyis repül.

Tovább

Dinnyeszeletelő

Úgy látszik, hogy a FuraTermék Blogon már nem fog úgy eltelni év, hogy ne foglalkoznánk valami igazán dinnyés dologgal...de nincs mit tenni, a dinnyekedvelők egyre népesebb tábora által támasztott (egyébként jogos) igényeknek is muszáj megfelelni.

17242144_e538dc2be850cb9c4cadb4349c8d21af_wm.jpg

Szóval a "Tovább" gomb után nézzük meg, mi fán terem a dinnyeszeletelő!

Tovább