Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Hord(oz)ható szék

2018. augusztus 17. - FuraTermék

Miss Weaver tegnap meglepett bennünket legújabb felfedezésével, így mi örömmel rúgtuk fel a tervezett poszt-megjelenési sorrendet. Felfedezése témája pedig nem más, mint napjaink egyre népszerűbb fogyasztási cikke, az életünket megkönnyítő hord(oz)ható szék!

503719_a.jpg

Tovább

Felfújható italtartó

Itt van a nyár (tudjuk, lassan már az ősz, de hát lassan járj, tovább érsz!), az emberek egy része ilyenkor vízpartra menekül a tikkasztó hőség elől. Azonban itt (vagy bent a vízben) sem nélkülözhetjük a hűsítő italt (italokat) - de hogy vigyük magunkkal a hullámok közé, hogy Poszeidón (vagy Neptun) ne ragadja el tőlünk a hideg sört?

felfujhato-italtarto-sziget.jpg

Tovább

Batman-jelkivetítő

Gyermekkorunkban bizonyára sokan elképzeltük, milyen lenne szuperhősnek lenni - sokan el is játszottuk, megelevenítve ilyenkor a kedvencünket és az általa használt segédeszközöket. Mai posztunk furcsa termékét a készítői a Batman-rajongók számára tervezték, hogy ha a szükség úgy hozza, bátran (és nyugodtan) hívhassuk a Denevérembert.

batman-logo_a-g-8646921-0.jpg

Tovább

LED-es koponya

Valószínűleg sokaknak megvan a kép a Terminátorból, amelyen belenéz a kamerába a fémkoponyás, vörösen izzó szemű érzékelőjű halálosztó...ha mégsem, itt van alul.

8625_0_terminator_600x600.jpg

Mai posztunkban szeretnénk tisztelegni a 80-as évek egyik legnagyobb sikerű sci-fi akciófilmje előtt - vagyis igazából nem, de cserébe van nektek pár koponyánk, LED-lámpával felturbózva.

Tovább

Here formájú biciklis lámpa

A here formájú hátizsákok bemutatását követően ismét egy, a férfi szaporítószerv formájára megalkotott furcsa terméket mutatunk be a reményeink szerint egyre szélesebb nézőközönségnek.

mk2s3o0p02.jpg

Jelen posztunkban azonban - mivel nagyon jó fejek vagyunk - gondolunk a kerékpáros közlekedés biztonságának fokozására is. Nézzük meg tehát a here formájú biciklis lámpát.

Tovább

Sörtartó öv

Bizonyára mindannyian fel tudunk idézni olyan filmből vett képsorokat, amiken a főhős feláll a főgonosszal szemben a vadnyugati kisváros főutcáján - természetesen pontban déli tizenkét órakor -, elindulnak egymás felé, a pisztolytartó öv felé nyúl...aztán BUMM! Lepuffantja a gazfickót, megmentve ezzel a telt keblű kedvesét és a város összes lakóját a végveszélytől.

pivny-opasok-02.jpg

Na ez az esemény, amelyről mai posztunkban egy szó sem lesz; ellenben bemutatunk egy olyan furcsa terméket, amely - valamelyest - ötvözi a fegyvermániások és a sörszeretők egy-egy fontos segédeszközét. Nézzük meg, mi fán terem (képzavar) a sörtartó öv!

Tovább