Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Töltött káposzta mesterfokon

2019. május 24. - FuraTermék

A FuraTermék Blog hőskorát megidézve a mai napon egy, a mindennapjainkban felbukkanó furcsa terméket mutatunk be a Tisztelt Olvasóközönségnek.

klasszikus-toltott-kaposzta4.jpg

Nem is szaporítjuk a szót, csapjunk bele a lecsóba töltött káposztába!

Tovább

Unikornis kellékek 3.0

Bízunk benne, hogy Miss Weaver örömét leli majd mai posztunkban - már csak azért is, mert az egész témakört ő villantotta fel a szerkesztőséget többi tagja előtt (kiapadhatatlannal tűnő ötlet-univerzumot nyitva meg előttünk).

pluss-unikornis-mopsz-14cm-rozsaszin.jpg

Nézzük meg, hogy az első és a második válogatásokban látottakon túl milyen unikornis kellékek leledzenek még kicsiny bolygónkon!

Tovább

Húsvéti kis nyuszik

Lassan közeledik az ünnep, amelyet milliárdnyi keresztény ember (és a vallást egyébként nem követő, de magát az ünnepet megtartó földlakó) vár világszerte: a húsvét.

husvet2.jpg

Természetesen a FuraTermék Blog szerkesztősége sem maradhat ki a jóból, ezért ma megcsodálhatunk egy húsvéthoz kapcsolódó furcsa terméket.

Tovább

Hálós stresszlabda

Napjainkban az ember könnyebben él át stresszhelyzetet, mint bármikor a történelemben (és mondjuk sokkal könnyebb idegállapotba kerülni, mint mondjuk jól fizető, ugyanakkor nyugis állást találni, vagy megnyerni a lottóötöst), gondolhatjuk teljes joggal.

mdi-smiley-face-stress-ball-yellow-octopus-30772852682_large.jpg

Cserébe viszont az emberiség még soha nem volt olyan fejlett stresszellenes eszköztárral felvértezve, mint manapság - ezen eszköztár egyik gyöngyszemét, a hálós stresszlabdát mutatjuk be mai posztunkban.

Tovább

Tojás és pirítós

Sokak számára a reggeli elmaradhatatlan kellékei a tojásrántotta vagy éppen a vajas pirítós (a Kopi Luwakról nem is beszélve).

toast-1077984_640.jpg

A reggelit és a különféle szuperhősös filmes történeteket, vagy éppen az egyszarvúakat együttesen kedvelők számára a mai posztunkban hatalmas lehetőségek tárulnak fel. Jó étvágyat!

Tovább