Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Állatkert a tányéron

2019. november 15. - FuraTermék

Felmerült már benned a vasárnapi húslevesbe tett betűtészták olvasása közben, hogy milyen jó lenne valami újjal, valami mással feldobni a tésztafogyasztási szokásaidat?

41pmt29w5bl_sy355.jpg

Nos, bennünk sem, de ennek ellenére a "Tovább" gomb után megnézzük az állat formájú tészták világát. Egy kicsit legalábbis.

Tovább

Szőlőízű almák

A boltban frissen vásárolt almába éppen hogy beleharapván elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha a megszokott almaíz helyett valami egészen más fogadna? Mondjuk egy fürt kékszőlő édessége?

2465.png

Nem? Nos, mi sem, de cserébe legalább kapható már szőlőízű alma a piacon.

Tovább

Koponyás órák

Ha jól számoljuk, egy pár hónapja már nem foglalkoztunk az időmérő segédeszközök furcsa vadhajtásaival. Mai posztunkban azonban lesz óra bőven - még ha elolvasásához néhány perc is elegendő lesz.

horloge-murale-or-doree-crane-vintage-gold-wall-clock-skull-magpie.jpg

Nem is szaporítjuk a szót tovább (úgy vesszük észre, hogy ez ma nem is nagyon megy), nézzünk szét a koponyás órák piacán!

Tovább

Péniszpárnák

Jó néhány héttel ezelőtt bemutattunk nektek néhány cicis furcsa terméket - az egyenjogúság keretében úgy dukál, ha az ellenkező nem egy diszkrét pontjának furcsa feldolgozását is elétek tárjuk (és nem csak egy hátizsák formájában vagy a fagyos Izland egyik múzeumában).

tmg-article_default_mobile.jpg

Szóval nézzünk szét a péniszpárnák világában!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Tovább

Star Trek-szappanok

Miközben blogunkon már több alkalommal foglalkoztunk a Csillagok háborúja-univerzummal, egyszer sem érintettük a bő tíz évvel korábban Gene Roddenberry által megalkotott Űrszekerek (Star Trek) világát, amiért most kérünk elnézést.

picard-facepalm.jpg

Hogy némileg pótoljuk a lemaradást, a "Tovább" gomb után megismerkedünk a Star Trek-szappanokkal.

Tovább

Átlátszó cipők

A kereskedelemben bevett gyakorlat, hogy az eladni kívánt termékeket jól látható helyre (kirakatba, az áruház frekventált helyeire) teszik, ahol a kedves vásárló szemtől szemben vagy a kirakat üvegén keresztül megbámulhatja a portékát.

710opa4v_bl_ux395.jpg

Mai furcsa termékeink, az átlátszó cipők ha másban nem is, az átlátszóságban mindenképpen hasonlítanak a kirakatüvegekre.

Tovább

Ablaktörlős szemüveg

A FuraTermék Blog posztötleteinek keresgélése közben sokszor elgondolkodunk, hogy hova fejlődhet még az emberiség? Van-e még olyan találmány, ami nem létezik, de minden bizonnyal a közeljövőben megalkotják és mindannyiunk közös boldogságának lehet alappillére?

large.png

Aztán mindig rájövünk, hogy már napjainkban annyiféle furcsa találmány (tákolmány), szolgáltatás és egész egyszerűen hasznavehetetlen termék létezik, hogy a következő életünkben is ilyen blogposztokat fogunk írni. Ma például nézzük meg az ablaktörlős szemüvegeket!

Tovább

Haszontalan doboz

Mai posztunkban felelevenítjük a FuraTermék Blog hőskorszakát - az időszakot, amikor a létező legfurcsább, leghasználhatatlanabb termékeket kutattuk fel és mutattuk be nektek (azóta tágítottuk egy picit az univerzumunkat, de az eredeti célokat soha nem feledtük el).

41i-yl_4k9l.jpg

A "Tovább" gomb után bemutatunk egy furcsa terméket, amelyre egyaránt illik a "legfurcsább", a "legértelmetlenebb" és a "leghasználhatatlanabb" jelző. Nézzük, mi is az a haszontalan doboz.

Tovább

Banános válogatás

Miután blogunkon már megismertük a banánszeletelőt és a banánérlelő állványt (a banántartó dobozról nem is beszélve), újra nekirugaszkodunk az egyik legkedveltebb déligyümölcsnek - pontosabban az általa ihletett furcsa termékeknek.

banan-900x900.jpg

Mai írásunkban a hosszú kihagyást követően nem is egy, nem is kettő, hanem rögtön három, banánhoz kapcsolódó furcsa terméket mutatunk be a Tisztelt Olvasóközönségnek. Nem, a Pizsamás Banánokról ma nem lesz szó. Katt a "Tovább" gombra!

Tovább