Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kámaszútra-dobókocka

2019. augusztus 02. - FuraTermék

Azt már a kámaszútrás bakancslistát bemutató, meglehetősen népszerű tavaly novemberi posztunkban kiderült, hogy az indiai szubkontinens világszerte legismertebb irodalmi alkotásából bizony hasznos furcsa termékek alkothatóak. 

51omyggspbl_sx355_bo1_204_203_200.jpg

Mai írásunkban ennek újabb szeletét (pontosabban dobókockáját) vesszük górcső alá.

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

A tartós párkapcsolatok hálószobai életét bizony nem árt néha feldobni egy kis változatossággal (igen, Kedves Olvasó, ebben az erkölcstelen világban vannak még olyan párok, akik nem idegen nadrágban/szoknyában keresik az örömöt...). S mi lehetne változatosabb, mint egy kámaszútrás pózokat ábrázoló dobókocka, nem?

41h8qturkml_sy355.jpg

Elég csak eldobni, megnézni, hogy melyik póznál állt meg, és már lehet is szervezni az örömszerzést.

id779.jpg

Az egy fokkal bevállalósabbak már nem csak az együttlét pózát, hanem a helyszínét is Fortuna kegyeire bízhatják - így könnyedén a fürdőszobában találhatják magukat...

letoltes_11.jpg

Nos igen, arra azért nem árt figyelni, hogy otthon használjuk a kámaszútra-dobókockát, és nem mondjuk egy parkban, vagy éppen a szomszéd szökőkútban. Még a végén valaki a közerkölcsöt megsértő tevékenységet látna a dologban...

s-l300_3.jpg

Szóval nincs más hátra, mint dobni, megnézni, kipróbálni (miután a megfelelő helyre értünk), és ha megvan, akkor a bakancslistán bejelölni (újra).

Jó szórakozást!

3842f1a8-eab1-4e96-acf0-86f082db92ff.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása