Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Telefon a táskában

2020. február 28. - FuraTermék

Manapság, a hiperszuper okos mobiltelefonok világában (amikor tényleg csak a zsebünkbe kell nyúlni, és akár megnézhetjük a legújabb filmet a buszon vagy a vonaton) nehéz elképzelni, de alig néhány évtizede még maga a mobiltelefon is a vágyálom kategóriába tartozott az emberiség 99,9%-a számára.

rotary-dial-candlestick-telephone-motorola-bag-phone-mobile-phones-png-favpng-u1uzpkw7rhqvg8zt21pmyk3nc.jpg

Mai posztunkban megnézünk egy ötletes megoldást ebből a korból a fenti problémára - bónuszként pár szép táskával.

A mobiltelefonozás hőskorában bizony nagy gondot jelentett, hogy hova tegye az ember a téglányi méretű (és tömegű) mobil kommunikációs eszközt - szerencsére ötletgazdából már az 1980-as években sem volt hiány, így hamar megszületett a táskába szerelt mobiltelefon gondolata. 

És itt most nem a hagyományos táska-telefonról van szó, hanem egy egyszerű, hétköznapi táska formába öntött készülékről.

v0_master.jpg

Mint a fenti képen látható, a táska-készülék eredeti funkciójának korlátozott megtartásával (azért a pipereholmiknak vagy a munkahelyi aktáknak olyan sok hely nem maradt) alkalmassá vált a vezeték nélküli kommunikációra. 

250107592747a4a98b081a214aa6eebc--the-s-mobile-phones.jpg

A készítők nem sokat teketóriáztak: a telefonkagylót a táska fogantyújával, a nyomógombos tárcsázófelületet pedig az oldalával házasították össze, így az egyszeri ingázó (hölgy) akár a buszon is lebonyolíthatta a rendkívül fontos telefonhívást.

Pontosabban: lebonyolíthatja, ugyanis manapság a retro dolgok felértékelődésével ismét kezd elterjedni a telefon-táska.

betsey-johnson-black-pocket-dial-phone-belt-bag.jpeg

A kinézetnek (kivitelnek) természetesen itt is csak a képzelet szab határt, ugyanis még a régimódi tárcsázóval is kapható a táskás telefon (vagy telefonos táska), mindenki legnagyobb örömére.

s-l300_5.jpg

Persze arra nem árt odafigyelni, hogy előbb-utóbb ennek is lemerül az akksija, így néha érdemes töltőre tenni. Mármint a telefont.

s-l400.jpg

Aki pedig nem vágyik a telefonálás táskában rejlő képességeire, de tetszik a régi telefon-dizájn, nos annak is van megfelelő furcsa termék a piacon: a fenti illusztráción is látható módon itt csak díszítőelemként jelennek meg a tárcsázó gombjai.

vintage-rotary-phone-dial-hard-acrylic-clutch-purse.jpg

A fenti táska pedig minden bizonnyal a szerelmes szívek hívásához jelent elengedhetetlen segítséget, legalábbis ha hihetünk a számok felett megjelenő szavak által megfogalmazott üzenetnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.