Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mikor érdemes kanapéágyat vásárolni?

(Támogatott tartalom)

2023. március 24. - FuraTermék

Az otthonunk berendezése során az egyik legfontosabb elem a bútorok kiválasztása. Az igényeink és az elképzeléseink alapján keresünk olyan darabokat, amelyek nemcsak esztétikailag illeszkednek a lakásunk stílusához, hanem kényelmesek és praktikusak is.

ketso1200x800.jpg

Az egyik ilyen praktikus bútor a kanapéágy, amely sokszoros használatot tesz lehetővé.

Tovább

Feladatlista a vécéből

Az illemhely - na nagy dolgunkat végezzük - általában lehetőséget biztosít a felesleges agyi kapacitásunk felszabadítására; van, aki ilyenkor játszik egyet a telefonján, van, aki kosárlabdázik, van, aki új zeneművet komponál, és van, aki csak egyszerűen összeállítja napi teendőit, ha a reggeli ücsörgésről van szó.

a_043_dpa-pa_160916-99-485130_dpai_europress_eza-1024x576.jpg

Mai furcsa termékünk az utóbbi csoportba tartozók számára jelenthet megoldást. Következzen a feladatlistás vécépapír!

Tovább

Mini hangtorzító megafon

Olvasóink közül bizonyára sokan eljátszottak már a gondolattal, milyen lenne egy adag héliumot letüdőzni, majd egészen magas hangszínnel viccesebbnél viccesebb beszédet tartani hahotázó közönségünknek.

nevtelen2_6.jpg

Mai furcsa termékünk biztosítja a hangtorzítást a héliumszippantás egészségügyi kockázatai nélkül. Következzen a mini hangtorzítós megafon!

Tovább

Uborkaízű szotyi

A szotyi, szotyola, vagy makuka néven is ismert pirított (esetenként sózott) napraforgómag a hazai labdarúgó-mérkőzések szurkolótáborainak egyik kedvenc ropogtatnivalója - fogyasztása minden bizonnyal oldja az izgalmas összecsapás okozta stresszt.

05862-1200x675.jpg

De mi van, ha kicsit megdobjuk a hagyományos ízvilágot, mondjuk uborkával?

Tovább

Bicikli formájú sörnyitós kulcstartó

Előfordul, hogy egy termék két tulajdonsága önmagában nem adna okot arra, hogy itt, a FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain megemlékezzünk róla - de mivel egy termékben egyesítették ezeket a tulajdonságokat, nem mehetünk el mellette szó (írás) nélkül.

lemez-sornyito-magyar.jpg

Ezért mai posztunkban bemutatjuk nektek a bicikli formájú sörnyitó kulcstartókat.

Tovább
süti beállítások módosítása