Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Állatos gyűrűtartók

2017. augusztus 04. - FuraTermék

Bizonyosan sokan vannak Olvasóközönségünkben olyanok, akik már megtalálták életük párját, s ezt egy szerződés aláírásával és a gyűrű másik ujjára történő felhúzásával hitelesítették, s bizonyára akad olyan Olvasóink között, aki nem tud meglenni anélkül, hogy ujjain ne lenne legalább három-négy különböző kivitelű - és értékű - ékszer.

Egy gyűrű mind felett

img_9453a_1333109714.jpg

Nem, Kedves Olvasó, ezúttal nem A Gyűrűk Ura-beszámolót olvashatsz, ugyanakkor a ma bemutatandó fura terméken - ha több gyűrű kerül képbe - bizonyosan lesz egy, amely mind felett áll...

Következzen tehát az állat formájú gyűrűtartó!

Én kicsi flamingóm

26638b.jpg

Rémülettel tölt el bennünket, amikor belekezdünk a mosogatásba, mosásba, hogy a művelet végére esetleg lecsúszik ujjunkról annyira szeretett és féltett ékszerünk - viszont ha levesszük, letesszük valahová csak úgy, fennáll a veszélye, hogy örökre elkeveredik; aztán jöhet a bosszúság (és ha esetleg életünk párjától kaptuk ama bizonyos napon, amikor azt a bizonyos szerződést aláírtuk a család megalapításáról, még magyarázkodhatunk is).

Vagyis jöhetett, amíg fel nem találták a gyűrűtartót. De ez így önmagában elég snassz - miért ne lehetne feldobni valamivel ezt az egyébként rendkívül fontos találmányt? Legyen állat formája, így tökéletesen fog passzolni a bútor színéhez, a polc kialakításához, nemde?

26104b.jpg

Jaj, de szép cica, csak a család kutyája nehogy vacsorának nézze, és megegye a gyűrű(i)nkkel együtt!

Jöjjön a mese világa!

porte-bagues-licorne.jpg

A lehetőségek korlátlanok. Akár mondabeli állatok - mint a képen látható unikornis - is megidézhetőek egy elegáns gyűrűtartó által (és most ne tessék azzal jönni, hogy unikornisok léteznek...nem léteznek! A szerkesztőség tagjainak is megmondta a Télapó, mielőtt a Húsvéti nyuszival elmentek volna az Óperencián túlra).

Mindenesetre alakuljanak akárhogy a dolgok, egyet soha ne felejtsünk: a gyűrűtartó (akármilyen dizájnos is) könnyen pótolható. A gyűrű is, de adott esetben sokkal drágábban, úgyhogy vigyázzunk rá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása