Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Óriás Enter-gomb

2020. szeptember 11. - FuraTermék

Az irodai - számítógép mellett - végzett munka látszólag a nyugalom tengere: a kényelmes széken, légkondicionált helyiségben ülve ugyan milyen stresszforrással találkozhat az egyszeri munkásember, nem?

nevtelen.png

Nos, valljuk be, azért minket is kiverne a víz, ha azt látnánk a monitoron, hogy a tőzsde zuhanása közben a milliárdos befektetésünk hirtelen semmivé lesz, vagy az elkészült vállalati kimutatások nem pontosan azt mutatják, amit látni szerettünk volna.

"Néhány ember olyan, mint az Enter gomb. Minden mondata után ütném." - piréz közmondás.

Hatalmas szerencse a számítógép előtt tartózkodó, idegállapotba kerülő alkalmazott vagy a 8798. szinten elvérző játékos számára, hogy már kapható a piacon a stresszpárnaként funkcionáló óriás Enter-gomb.

irp-000005489.jpg

De nézzük csak meg jobban! Ez nem csak egy egyszerű párna, amelyre rácsapva levezethetjük a hatalmas feszültséget. A párnából kilógó USB-kábelt számítógépünkhöz csatlakoztatva rögtön kaptunk egy tartalék Enter gombot. 

53d9f9a4778b2daaef2f3d4170de2896a76a083f672c3dcc0cc07559e4f3ec8f.jpg

Mi itt a FuraTermék Blogon egész egyszerűen imádjuk a "kettő az egyben" megoldásokat, s a stressz-levezető USB-csatlakozós Enter-gomb-párna igazi ékes példája ennek a kollektív hasznosságnak.

61awmzg3p0l_ac_sx425.jpg

Arra azért nem árt figyelni, hogy ne akkor csapjunk rá az Enter-gombra, amikor a számítógép éppen egy fontos kérdést tesz fel nekünk: "Végleg törli a nyaralásos képeit?", vagy "Valóban el akar utalni 300 millió forintot a szegény gyerekeknek?". 

irp-000005489.jpg

Vagy legalább ne legyen bedugva.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása