Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Színváltó fürdőnadrágok

2023. június 30. - FuraTermék

Biztos sok olvasó találkozott már olyan játékfigurákkal, amelyeket néhány percre a fagyasztóba téve megváltozik a színük; mai furcsa termékünk is rendelkezik ilyen tulajdonsággal, és még csak hidegre sem kell tenni a cél érdekében.

swims-bali-text-3.jpg

A "Tovább" gomb után következzenek a színváltó fürdőnadrágok!

Mint írtuk volt, a színváltó fürdőnadrágokat nem kell jégre tenni, hogy megváltoztassuk a színét: elég, ha víz éri - ez igazán praktikus tulajdonság egy fürdőnadrág esetében, el kell ismerjük.

3-03_m215.jpg

Ha művészi hajlamokkal vagyunk megáldva (vagy megverve), akár különleges mintákat is "rajzolhatunk" nadrágunkra, utána csak azzal kell vigyázni, hogy ne érje víz mesterművünket - hagy gyönyörködjön benne a strand népe...

storagemedialibrary32625-04-m215-4766898cc5f4f434567d6508cef3ad6f.jpeg

Mint minden ruházati termék, úgy a színváltó nadrág is megannyi szín megannyi árnyalatában kapható minden strandolni vágyó legnagyobb örömére.

Zárásként itt egy rövid videó a színváltó fürdőnadrágról "működés" közben:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása