Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Karácsonyi borosüveg-ruhák

2023. december 15. - FuraTermék

Természetesen nem múlhat el karácsony FuraTermék-poszt nélkül - még egy alacsonyabb fordulatszámra kapcsolt év esetében sem! Éppen ezért blogunk idei utolsó írását e csodálatos témakörnek szenteljük, s bemutatunk egy újabb karácsonyi furcsa termékkört...

81na7jf2_bl.jpg

...amely nem más, mint a karácsonyi borosüveg-ruhák népes csoportja!

Ha bor ajándékozásáról van szó, legtöbbször a fenti képen is látható, alkalomhoz illő díszítéssel (vagy szöveggel) ellátott dísztasakban történik meg az átadás - persze nem a külső a lényeg (mondaná egy laikus, FuraTermék Blogot nem olvasó átlagember), de nem így gondolták a mai termékünket kitaláló élelmes vállalkozók. Nem bizony! Ők megalkották a karácsonyi stílusú borosüveg-ruhákat, melyek segítségével igazi ünnepi szerelésbe öltöztethetjük az elajándékozni kívánt palackokat.

61d6b8iyb3s.jpg

Karácsonyi a tematika, de ez nem jelenti a kivitelezés lehetőségeinek végességét - kis túlzással több verziója létezik a speciális borosüveg-ruháknak, mint ahány borfajta ismert...

nevtelen_11.png

Példának okáért kapható olyan ruhaszett, amellyel Télapónak és feleségének öltöztethetünk be két palackot; egy másik szériában az öreg ajándékozó mellett már megjelennek a rénszarvasok, a hóemberek és a karácsonyi manók is.

Persze ezekkel elsősorban azokat az országokat célozzák meg, ahol nem a Jézuska hozza az ajándékot karácsonykor.

h6vkuarray_1-_18.jpg

És ha már a bonyolultabbtól indultunk el, fejezzük be a posztot a legegyszerűbb borosüveg-ruhákkal: ezeken az egyszerű, piros öltözékeken szintén egyszerű, ám annál szívet melengetőbb üzenetekkel köszönthetjük megajándékozottunkat - bár itt is igaz a mondás, hogy nem a ruha öltöztet külső számít, hanem a belső a fontos, így ügyeljünk arra, hogy megfelelő bort válasszunk.

e95a0754863f8c9e46dfafa45e545432.jpg

A FuraTermék Blog szerkesztősége kellemes karácsonyi ünnepet kíván mindenkinek, aki tartja, és pozitív eseményekben gazdag boldog új esztendőt is, mivel ez volt 2023 utolsó posztja!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása