Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Porszívós Orrszívó

2011. április 30. - FuraTermék

Gépesített világunkban az ember már fel sem kapja  a fejét a Porszívós Orrszívó elnevezés hallatán. A legkülönfélébb, korábban emberkéz irányította folyamatok gépesítése után, miért pont ez a fejlesztés maradt volna ki? A termék megálmodója nem nézhette tovább tétlenül, hogy a kisgyermekek orrában ott figyeljen a "cicakaka". Tettre készen megalkotta ezt a remek kis készüléket. Felépítése nagyon egyszerű. Egy vékonyka műanyag cső excentrikusan kapcsolódik egy vastagabb csőhöz, amit a porszívógép szívócsövéhez kell csatlakoztatni. Ennyi a titok!

Abba inkább ne menjünk bele, hogy pl. egy 1800 W teljesítményű porszívó mi mindent össze tud szedni a szőnyegről. És akkor gyanútlan szülőként ezzel a géppel szívassam a gyermekemet?!
Na neeeeeeeee!
Ráadásul a legtöbb kisgyermek félelemmel és ordítással tölti el azt az időt, amíg anya a lakásban porszívózik.

Ebből adódóan elég nehéz elmagyarázni a gyermeknek azt, hogy "ne félj! ezzel a géppel csak szépen kitisztítjuk a nózidat"

Előnyök: Nem kell többé papírzsepire költeni. Az eszköz többször is használható.

Hátrányok: A papírzsepihez képest sokkal hangosabb. Csak olyan helyen alkalmazható, ahol van 220 V-os csatlakozási lehetőség egy porszívónak. Félősebb kisgyermekek a használat közben akár el is ájulhatnak. A készülék használat utáni tisztítása csak erős gyomrú és idegrendszerű szülőknek javasolt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása