Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

TV Killer

2011. július 29. - FuraTermék

Az emberek elég nagy százaléka panelházakban éli mindennapi életét.
A panelházak egyik legsajátságosabb tulajdonsága a falak vastagságában, illetve pont a vékonyságában rejlik. Ezeken keresztül bizony áthallatszik a szomszédba egy-egy közepes hangerejű tevékenység is. Horkolni, böfögni, szeretkezni és galambocskát eregetni minden háztartásban szokványos jelenség, de a legidegesítőbb egy szomszéd számára mégis a TV bömböltetése. Ha akarod, ha nem, akkor is a Dallast, vagy az Esmeraldát hallod és kész. Ennek a jövőben nem kell így lennie! Megszületett egy eszköz, ami testi sértés nélkül oldja meg a fent említett problémát.
A "Ciao TV" elnevezésű termék diszkréten és láthatatlanul iktatja ki a zavaró hangforrást.
A szakszerű kezelés elsajátítása csak néhány pillanat, de a hatás tartós.
A kulcstartónak álcázott berendezés tetején lévő gombot 30 és 60 másodperc közötti időszakban kell lenyomva tartani. Az univerzális távirányítók elvén működő eszköz megkeresi, és ráhangolja magát a közelben (szomszédban) található TV készülékre és egyszerűen kikapcsolja azt. Akár a falon keresztül is!


Előnyök: Hangtalan, hatékony, diszkrét működés. Álcázott kivitel. Az Európai Unióban használt TV készülékekkel kompatibilis.

Hátrányok: Ha a szomszédnak vettél ajándékba egy ilyen készüléket,
akkor Te fázol rá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása