Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kukoricavég-fogó

2015. január 10. - FuraTermék

A konyhaeszközök terén nem lehet elég fejlesztést végrehajtani, mindig újabb és újabb ötletekkel kell előrukkolni. Persze mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb konyhaeszköz fejlesztés NASA - technológián alapszik.
Jelen blogbejegyzésben olyan eszközt tárok a mélyen tisztelt nagyérdemű elé, ami a főtt kukorica kulturált elfogyasztását segíti elő. A főtt kukoricát a strandon, egy pléden ülve például a két végét szorosan a markodba fogva harapod. Ugyanezt a főtt kukoricát a strand éttermében már eltartott kisujjal, két fogpiszkáló közé szúrva majszolod. De mi a helyzet egy puccos étteremben történő főtt kukorica fogyasztás esetén ?   Na itt jön a képbe a ma bemutatni kívánt eszköz. Ez az eszköz a Kukoricavég -fogó nevet viseli.
Íme, így néz ki:
   
Stílusosan kukorica alakú. Csak hogy tudjad, mi ez és mire szolgál. Rendeltetésszerű használat mellett evés közben nem ragacsolod össze a kezedet a főtt kukorica levével. Egy cső kukorica szakszerű elfogyasztásához két darab kukoricavég - fogóra van szükség. A kukoricacső két végébe szúrva körkörös forgató kézmozdulatok kíséretében, a száj oldalazó mozgatásával összehangolva le lehet rágni a kukoricaszemeket a csőről.
Remek, és hasznos kis ketyere ez! Használatának szinte csak előnyei vannak, hátrányokat nem is kívánok megfogalmazni a termékkel szemben.

Használd egészséggel!


Special Thanks: Z.Hubay


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása