Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Rezgő sószóró

2015. január 25. - FuraTermék

Nos, kérem itt egy újabb konyhaeszköz, ami a fura termékek palettáját színesíti.
Jelen blogbejegyzésemben a Rezgő Sószórót kívánom bemutatni a kedves, vagy éppen kedvetlen olvasóimnak.  A berendezés működése egyáltalán nem mondható bonyolultnak. Összehasonlításképpen: mindenki ismer olyan játékegeret, ami úgy működik, hogy egy zsinór meghúzása után egyszerűen csak rezgőmozgást végez. Na ez is így működik, csak ezt nem játékegér, hanem só- bors- vagy paprikaszóró.

Nincs többé fárasztó rezgőmozgás étkezés közben! Felesleges! Ezt a berendezést használva jelentősen emelkedik az étkezés élvezeti értéke. Több energia marad pl. a kanál emelgetésére. Független piackutatók több forrásból is megerősítették, hogy ez a konyhaeszköz jelenleg a legmenőbb a piacon.
Ha vendégek jönnek, egy ilyen borsszóróval még arcoskodni is lehet.
–Mi van, Ti még szabad kézzel rázzátok a borsot? - Kérdezheti egy büszke tulajdonos.

Előnyök: Nincs benne áramkör, teljesen környezetbarát. Kisebb szögek beverésére is alkalmazható. Csendes működés.

Hátrányok: Alkoholisták számára teljesen felesleges –főleg a reggeli első feles előtt. Útszórásra nem vehető igénybe. Hosszú távú működtetése esetleg agyrázkódást okozhat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása