Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Zenélő sörnyitó

2017. július 19. - FuraTermék

Ebben a tikkasztó hőségben bizony jól esik egy kis frissítő, legyen az akár ásványvíz (lehet szánsavas is!), kóla, vagy rostos üdítő, esetleg mai posztunk közvetett főhőse, a sör.

A sörhöz sokféleképpen hozzá lehet jutni: elugrunk a legközelebbi szellemi műhelybe (vö.: tudóstársaságok a kocsmákban) és rendelünk egyet (kettőt, hármat, négyet...), esetleg valamelyik üzletben megvásároljuk a sokféle kiszerelés valamelyikét, vagy főzünk magunk. 

Mivel a blog szerkesztőségének tagjai nem a sörismeretükről híresek, főzni nem fogunk, ellenben bemutatunk egy eszközt, amivel közelebb juthatunk a folyékony kenyérhez, ha az üveges kiszerelést választjuk.

sornyito.jpg

Első ránézésre ez egy nagyon dizájnos, ívelt formájú sörnyitó, igazi élvezet vele lebontani a gátat (azt a galád kupakot), amely elválaszt bennünket ebben a forróságban a jéghideg frissítőnktől.

Ez azonban mégsem csak egy egyszerű, közönséges, hétköznapi sörnyitó, de nem ám!

sornyito_hangszoro.jpg

Hölgyeim és Uraim, íme, a zenélő sörnyitó!

Az üveges sör feltalálása óta arra vágyott mindenki, hogy a kupak eltávolítása közben valami andalító, csodálatos muzsika járja be a környéket, nem? Megszületett végre a megoldás! Amint hozzálátunk a kupak eltávolításához, a nyitó fején lévő érzékelő mechanizmus beindítja az előre beprogramozott muzsikát, hogy kedvünk még jobb legyen (ha már nem lennénk így is elég boldogak, hogy sört ihatunk).

A dallamok, amelyek körbe-körbejárják fülünket, megmozgatják agyunk tekervényeit, egyértelműen arra inspirálnak, hogy használjuk még egyszer (aztán még egyszer, és így tovább) ezt a csodálatos sörnyitót.

sornyito_2_0.jpg

A termék hátránya, hogy egy idő után (főleg, ha gyakran használjuk), az elem lemerül, és elég macerás a cseréje - bár nem jelent leküzdhetetlen akadályt, pláne annak, aki szeret muzsikaszó közben kinyitni egy üveg sört. Viszont zene nélkül is képes betölteni alapvető funkcióját, azaz felnyitni az üveget.

Ezúton is szeretnénk felhívni a kedves Olvasóközönség figyelmét, hogy a FuraTermék Blog szerkesztősége egyáltalán nem támogatója az alkoholtartalmú italok mértéktelen fogyasztásának. Haladó ifjúságunk 18. életévét be nem töltött tagjai esetében pedig semmilyen alkoholfogyasztásnak (bár ennek manapság nem sok realitása van, ezzel tisztában vagyunk mi is).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása